Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

FA MAS magazynki

Recommended Posts

Poszukuje zamiennika orginalnego magazynku do FAMASa. Wiem, że można przerobić magi z m-ek ale nie wszystkie sie nadają do tego. Potrzebuje sie dowiedzieć które magi się nadają i czy występują jakieś komplikacje, po takim tunningu w magu lub w replice.

Z emki tak normalnie nie pasoją,muisz albo przerobic body(wyciąć mały rowek) albo mag ,ja wybrałem to drugie,upiłowałem około 1cm tego paska z tylniej,gornej częsci magazynka i mały kwadracik z przodu pod zatrzask w famasie.

Ten pierwszy podobno jest gorszy bo magazynki maja za duzy luz i moga wypadać.

Jak mozesz to kup te plastikowe magi ,powinny sie lepiej obrabiac

• 8 months later...

Witam! Tak jeszcze wróce do tego tematu... Jak to dokładnie jest z z tymi magami.:? szukałem na airsoftplayers.com i nie bardzo znalzłem... Pytam bo kupiłem F1 ale trochę nie bardzo mi się widzi 140 zata na 300kulkowego albo 100 na 60... Podsumowując, bułbym wdzięczny gdyby ktoś mógłby opisać proces przerabiania maga, albo znaleźć dokładny opis(razem z linkiem do niego).

Niestety wygląda na to, że AP zdechło i zabrało ze sobą tutorial.

Przerabiać trzeba nie tylko magazynek, ale też samą komorę magazynka (trzeba kawałek wyciać). Weź od kogoś magazynek od m-ki, przyłóż do komory i będziesz widział gdzie wadzi. Do tego musisz wyciąć otwór na zaczep magazynka.

http://www.airsoftcanada.com/archive/index.php/t-484.html

Tyle znalazłem. W razie czego wspomagaj się googlami.

• 2 weeks later...

HA!

Kto szuka - nie błądzi. Kazdy posiadacz FA-Mas'a może teraz bić przedemną pokłony gdziekolwiek obaczy moją wstrętną facjatę ;).

http://www.freewebs.com/unsckingcodez/stanagconversion.html

Jest tam jeszcze coś z poradami na skrzypienie i jak dodać szynę.

DAMN! I'm good :D

Sorrki że nie przez edycję ale wiem że pewni ludzie będą zainteresowani, więc niech się wieść gminą niesie jaki KozA jest zajebiście pomocny ;).

HA!

Kto szuka - nie błądzi. Kazdy posiadacz FA-Mas'a może teraz bić przedemną pokłony gdziekolwiek obaczy moją wstrętną facjatę ;).

http://www.freewebs.com/unsckingcodez/stanagconversion.html

Jest tam jeszcze coś z poradami na skrzypienie i jak dodać szynę.

DAMN! I'm good :D

Sorrki że nie przez edycję ale wiem że pewni ludzie będą zainteresowani, więc niech się wieść gminą niesie jaki KozA jest zajebiście pomocny ;).

Tylko mi link nie działa :( ?