Guest faty Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 tak jak wyżej...właśnie dostałem go i nie wiem co i jak...Pomocy( nie dałem tego topica do zielonych bo mało osób tam chodzi i jak ktoś ma ten sam problem to...) Quote Link to post Share on other sites
Cyrek Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Gowno prawda z tym dla zielonych. Po to powstalo to podforum zeby korzystac i nie zasmiecac reszty dzialow. A chodzi Ci pewnie o regulacje h-u. Rugera nie mialem, ale jezeli dobrze pamietam to reguluje sie go kluczykiem imbusowym, ktory jest w zestawie. Quote Link to post Share on other sites
kondi2002 Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 u gory masz taka mala dziurke na grzbiecie. mniej wiecej na dlugosci spustu. poza tym maszz wszystko w instrukcji... Quote Link to post Share on other sites
Guest faty Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 instrukcji nie miałem oo...ale potem poszpwerałem na 4um...thx za pomoc Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts