macbeer Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Coś mi się nie podobało w tym shotgunie i trochę żałowałem, że go kupiłem... W tym momencie wygląda moim zdaniem o wiele lepiej! Zamontowałem mu kolbe od SPAS'a 12 i tłumik (plastikowy:() Jak mi powiecie jak się daje zdjęcia to wam pokarze... Pozdrawiam :uśmiech: [ Dodano: Wto 06 Cze, 2006 ] ok już wiem jak się zdjęcia daje M3000 Link to post Share on other sites
maxavelli Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mnie sie nie podoba, ale jak zwykle rozchodzi sie o gust... Link to post Share on other sites
AvA Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mi sie też nie podoba, jakiś taki jakby wszystko sie ledwo trzymało i te dziury w body Link to post Share on other sites
Qb@ Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Moim zdaniem tylko popsules wyglad tego shoota, w stocku wygladal o niebo lepiej Link to post Share on other sites
AvA Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 zgadzam się może gdyby zakryć te dziury i przemalować tłumik i kolbe Link to post Share on other sites
macbeer Posted June 6, 2006 Author Report Share Posted June 6, 2006 !!Grr już to wszystko zdjąłem wymieniłem lufę na miedzianą i dałem drewnianą kolbę... Link to post Share on other sites
comando44 Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Mi sie podoba pomysł z kolbą. Reszta nie. Zwłaszcza ten "tłumik" razi. A jak coś przyklejasz na izolatke, to lepiej używaj czarnej :) Link to post Share on other sites
rosomaczysko Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 Ohyda... Link to post Share on other sites
crossman Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 !!Grr już to wszystko zdjąłem wymieniłem lufę na miedzianą i dałem drewnianą kolbę... Zapodaj jakieś zdjęcia. Może teraz będzie lepiej wyglądać :D pozdro Link to post Share on other sites
Ziemniok Posted June 6, 2006 Report Share Posted June 6, 2006 To wszystko kwestia gustu, ale żeczywicie twoja broń wygląda troche jak choinka :F Zwłaszcza ten tłumik. Staraj sie trzymać jednego koloru, a nie 2 ido w dodatku zupełnie odmiennych. Link to post Share on other sites
Mroova Posted August 23, 2008 Report Share Posted August 23, 2008 Ja sie troche pobawiłem... ale z braku narzedzi prjektu nie skonczylem... Tytuł: Sawed Off Shotgun Mossberg 500 (VN Short).:] Kolba z drewna (otwor na sruba... szukam zasleki). Przyżady celownicze: metal + plastik. Choć w wersji sawed off są zdjęte, to na potrzeby allegro robie zdjęcia "całości":] Wygladaja za to swietnie ze stockowa, czarna, dluga kolbą. http://img149.imageshack.us/my.php?image=dscn1212xe5.jpg A wiecej foto na: ImgShack Link to post Share on other sites
Recommended Posts