BaUEr Posted September 19, 2006 Report Share Posted September 19, 2006 hehe pewnie MP5K to podstawa : )))) Mam nawet Mp5K do ASG ]:-> (sprzedam jakby co, precka i 2 baterie i 3 magi - tanio) - sory za OT ;-) Mój level to też coś ok 7 :) ... ksywa : bauer82 jakby co :) często mnie można spodkać na GERMANY i LONDON - najlepsze pingi. Pozdrówy !! ***BaUEr*** 8) Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Mam nieco głupie pytanie - ile idzie kod po rejestracji ? Link to post Share on other sites
HateMe Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Mnie tam szedł krótką chwile, może minute... Link to post Share on other sites
dzikki Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Hmm cóż pozostanie mi więc czekanie do terefere śmierci. Bo albo teraz mają pewne opóźnienia , albo już dwa dni czekam bez sensu. Link to post Share on other sites
HateMe Posted September 20, 2006 Report Share Posted September 20, 2006 Odezwij sie na GG - Dam Ci namiary na moje konto, bo ja już nie gram. Link to post Share on other sites
Losiek Posted October 16, 2006 Report Share Posted October 16, 2006 Mam pewien problem .Co mam zrobic jesli podczas wlaczania gry wyskakuje mi Cannot get a file [vs.zip] :?: Link to post Share on other sites
BaUEr Posted October 19, 2006 Report Share Posted October 19, 2006 Wydaje mi się ze chodzi o to że gra podczas każdego włanczania łączy sie z serwerem głównym... i jeżeli sa jakieś aktualizacje pobiera je. Czasem się coś nie łączy... a to co CI się wyświetla znaczy dosłownie : nie mogę pobrać danych :] heh ... wiec to bedzie raczej to ;-) ... mi z początku tez nie chciało się coś łaczyć... wina leży po "ich" stronie... przynajmniej w moim przypadku tak było ;)) .. odpaliłem gre kilka dni później i połączyło sie bez problemu. Link to post Share on other sites
Dinus_ Posted November 21, 2006 Author Report Share Posted November 21, 2006 Odświerzam temat :D Map jest dużo, wskaźnik pingu prawie działa - lagerzy już nie wejdą na "zielone" serwy ale za to podczas gry zawyża ping innym graczom, broni jak zwykle z kolko-godną i jeszcze troche (Steyr AUG WYMIATA !!! :twisted:), Serwery b. dobrze pracują (nie są za wolne - nie tworzą się lagi)... P.S. Serwery GERMAN i LONDON są dla ludzi z europy (wiadomo - mniejszy ping) ale jeszcze mniejsze pingi są (odziwo) na serwerze w Londynie (przynajmniej u mnie... :wink:) Pozdro ! Link to post Share on other sites
Recommended Posts