fiolek Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Witam mam problem z zamkiem ktory mi pekl a teraz wylamal sie ten pekniety kawalek. Nie moge z niego strzelac bo zamek wylatuje z szyn ;/ O to zdjecie http://img77.imageshack.us/my.php?image=ds...dsc002317xc.jpg Macie jakies pomysly? Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Nic nieda sie zrobić, jedynie nowy zamek kupić... przykre ale prawdziwe. Mi też posypał się w podobny sposób (ale nie jednakowy) zamek w 23F, nie do odratowania. Quote Link to post Share on other sites
Jodi Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Mi pękł na pół zamek od glocka (wzdłóż spojenia) Narazie się trzyma, ale zobaczymy jak długo. Plastikowy zamiennik kosztuję 50 zł bodajrze w zbrojowni... Quote Link to post Share on other sites
kamilkk Posted June 15, 2006 Report Share Posted June 15, 2006 LINK Tu masz metalowy zamek Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts