Alien1991 Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Mam taki problem ze mam baterie 9,6, poruwnywalismy szybkostrzelność z 8,4 i wyszlo ze moja bteria strzela tak samo jak 8,4 czy moze to byc spowodowane tym ze kiedys bateria spadla mi z wysokosci okolo 2 metrów? Quote Link to post Share on other sites
hellmans Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 moze pękło ogniwo? nie znam sie tak przewiduje :!: Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Te same ogniwa? Ten sam wiek? Tak samo sformatowane? Tak samo dobrze zgrzane? Wtyczki nie iskrzą? Dobrze połączone? Czynników jest mnóstwo. Samo napięcie to nic. Weź miernik i pomierz sumę napięć i każde ogniwo po kolei w obu batkach. To się dowiesz. Quote Link to post Share on other sites
Alien1991 Posted June 12, 2006 Author Report Share Posted June 12, 2006 ja mialem 11,4 a on mial 9,8 Quote Link to post Share on other sites
szalony jack pirat Posted June 12, 2006 Report Share Posted June 12, 2006 Pod obciążeniem może być inaczej. Upadek na moje nie powinien zaszkodzić, no chyba, że przed nim było ok:) Domyślam się, że naładowałeś aku. Jeśli rof jest mniejszy, to zbadaj wsystkie zgrzewy, łaczenia i sprawdź, czy w żadnym miejscu nic się nie grzeje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts