Ivanhoe Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Mam w posiadaniu Colta 1911 BB Full Metal ze stajni KJ Works, niestety bez maga. Ciezka cholera mnie bierze, ze dobry gnat kurzy sie na gwozdziu zamiast wachac gaz na strzelankach! Probowalem znalezc dodatkowy mag w internecie - bezskutecznie. Strony KJW wogole nie moge znalezc. Dalem ogloszenie do komisu na forum slaskim, sledze komis ogolny, allegro i ebay'a. Bezskutecznie. Desperacja nasowa mi jeszcze jeden pomysl: moze do mojego colta pasuje mag z innej giwery. Jezeli ktokolwiek z was widzial lub slyszal o takim rozwiazaniu, prosze o wiadomosc. Jezeli ktos posiada w/w Colta z magiem i ma w nadmiarze czasu, dobrych checi (niepoprawny optymista :ściana: :wink: ) i ap. cyfrowy, niech mi wysle zdjecia maga, bede probowal sam wizualnie porownac z innymi. Z gory wielkie dzieki. Quote Link to post Share on other sites
Kinko Posted June 16, 2006 Report Share Posted June 16, 2006 Napisz do taiwangun'a. Oni napewno mogą Ci coś takiego sprowadzić. Quote Link to post Share on other sites
LameBoy Posted June 17, 2006 Report Share Posted June 17, 2006 ponoć pasuje magazynek od coltów WA SCW1, także od wilson combat striker czy jakos tak, generalnie chodzi o magazynki jeszcze przed R-type'owe czyli te na 14+1 kulek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts