Alex[x] Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Siemka, Chciałem się dowiedzieć waszych ocen na temat tego kolimatora http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1146389632 I prosze mi napisac co byście proponowali żebym kupiła do tej meki :) Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Chm... ten komlimator to zwykłe nacinanie ludzi. Bazując na opiniach osób które je mialy, moge powiedziec że jedyne do czego się nadają, to wrzucenie go do kosza. Już lepsze (i tańsze) są zwykłe otwarte Tasco (25zł). Jest prosta zasada- kupujesz tanio, kupujesz dwa razy. Napisz jaki przedział cenowy Cię interesuje. Najtańsze (działające), to Tasco 1x30 (95zł) i 1x40 (100zł). Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 18, 2006 Report Share Posted June 18, 2006 Bzdura. Kolimatory z allegro otwarte za 25 pln też działają :) Akurat dla potrzeb początkujących. Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted June 19, 2006 Report Share Posted June 19, 2006 Otwarte Tasco, to jedyne kolimatory, z tanich, które działają, choc i ich możliwości zostawiają wiele do życzenia (średnica, brak regulacji jasności plamki- w pomieszczeniach są za jasne, wytrzymałośc). Nadają się dla bardzo poczatkujących, nastawionych na szybką wymiane. 1x30 i 1x40 można spokojnie używac przez naprawde długi czas- np. do momentu, aż odkryjemy że stac nas na np. aimpointa (bo fajniej wygląda- działa tak samo, a czasami nawet gorzej). Sprzedaje wszystkie rodzaje, więc się ich namacałem i wiem co mówie ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts