Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Brwinowski Oddział Rozpoznawczy

Recommended Posts

Witam serdecznie! Jestem przedstawicielem Brwinowskiego Oddziału Rozpoznawczego - w skrócie B.O.R.

Jesteśmy początkującą grupą maniaków ASG ale co ja Wam będę pisał - poprostu zapraszam na naszą stronę www -> www.brwinowskior.za.pl :-)

(Link poprawiony)

jak adres dziala to byles na naszej stronie, i jak ocen w skali 0-10. jak ci sie podobala to porosylaj adres po kolegach, im wiecej osobom bedzie sie podobala tym lepiej, ale jak bys maial uwagi lub propozycje co do zmian, ulepszen pisz rudyremik@wp.pl :D

Złe kolory

Czemu tak uwazasz ?? Kolory standardowe, biale na czarnym i litery są widoczne. Ale krytyka tez jest potrzebna. :wink:

strasznie się męczą i bolą oczy, gdy są białe litery na czarnym tle...ja musze zawsze wklejac tekst do notatnika wtedy...najlepsze jest jasne, pastelowe tło :)

Witam.

Jestem administratorem naszej strony. Kupiliśmy ostatnio na spółkę z kumplem własny serwer więc przekopiowałem już na niego pliki strony i załatwiłem ładniejszą domenę. Od teraz zapraszamy pod adres www.bor.gaa.pl

Za jakiś czas postaram się uzupełnić stronę o trochę .php

:-)

Mi Wasza stronka sie podoba. I nie wiem czemu innym przeszkadzają te kolory. Jest dobrze, jak na początek. Z czasem stronka bedzie sie rozwijać. Bede zagladał czasmi i patrzyl czy jakies nowinki są. :wink:

Aha DariuszM jak Cie oczy bolą to zaproponuj im kolory takie "nie bolące" :P :)

Kłopot w tym, że część naszego sprzętu nie jest super "markowa" i ciężko znaleźć w internecie wiarygodne informacje na jego temat. Dlatego musielibyśmy wszystkie dane sami sprawdzać a nie mamy do tego sprzętu. Chociażby chronometru...

Eh sory :S :?

Czym tu się chwalić?

Tutaj zamieszczane będą raporty ze wszystkich większych sparingów.

Co do strony to te loga ni z gruchy ni z pietruchy. Sory ale będe szczery strona kiepska, kolory zniechęcają do przeglądania, te tabele pogorszają znacznie estetyke strony.... Domyślam się że początkujący webmaster ją robił, więc luzik.