browar Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 Witam serdecznie! Jestem przedstawicielem Brwinowskiego Oddziału Rozpoznawczego - w skrócie B.O.R. Jesteśmy początkującą grupą maniaków ASG ale co ja Wam będę pisał - poprostu zapraszam na naszą stronę www -> www.brwinowskior.za.pl :-) (Link poprawiony) Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 22, 2006 Report Share Posted June 22, 2006 www.brwinowskior.za.pl Chyba zes cos zle dodał....... (ustawiles na maila..) Ale adres dziala, po wklejeniu do paska adresowego, link zwaliles. Quote Link to post Share on other sites
browar Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 jak adres dziala to byles na naszej stronie, i jak ocen w skali 0-10. jak ci sie podobala to porosylaj adres po kolegach, im wiecej osobom bedzie sie podobala tym lepiej, ale jak bys maial uwagi lub propozycje co do zmian, ulepszen pisz rudyremik@wp.pl :D Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Stronka ogolnie jest OK :wink: (ocenie tak na 7/10). Jak jestes początkującym w tworzeniu stron, to całkiem całkiem Ci wyszlo :) . Na twoim miejscu dodał bym tez szerszy opis wyposażenia waszej ekipy. Quote Link to post Share on other sites
boron Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Złe kolory, nieprzyjemnie się czyta, taka średnia... 3/10 Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Złe kolory Czemu tak uwazasz ?? Kolory standardowe, biale na czarnym i litery są widoczne. Ale krytyka tez jest potrzebna. :wink: Quote Link to post Share on other sites
browar Posted June 23, 2006 Author Report Share Posted June 23, 2006 co masz na mysli szerszy opis wyposarzenia?? boron czemy uwarzasz ze sa zle kolory, to jakie mialy by byc, pozaty czern z biela sie ladnie zgrywaja, na stronach militarnych raczej powina dominowac czern i oczywiscie zielen Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 No rodzaj munduru, broń, kamizelki wszystko co macie. I napisz jeszcze gdzie sie strzelacie. Quote Link to post Share on other sites
DariuszM Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Złe kolory Czemu tak uwazasz ?? Kolory standardowe, biale na czarnym i litery są widoczne. Ale krytyka tez jest potrzebna. :wink: strasznie się męczą i bolą oczy, gdy są białe litery na czarnym tle...ja musze zawsze wklejac tekst do notatnika wtedy...najlepsze jest jasne, pastelowe tło :) Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Mi nie przeszkadzaja kolory i wcale mnie oczy nie bolą. To w takim razie browar zmień kolory na biale tlo, czarne litery. Tez bedzie spoko. :wink: Quote Link to post Share on other sites
browar Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 a co powiecie na jasno zielen oczywiscie nie zajasno Quote Link to post Share on other sites
Remcio Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Witam. Jestem administratorem naszej strony. Kupiliśmy ostatnio na spółkę z kumplem własny serwer więc przekopiowałem już na niego pliki strony i załatwiłem ładniejszą domenę. Od teraz zapraszamy pod adres www.bor.gaa.pl Za jakiś czas postaram się uzupełnić stronę o trochę .php :-) Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Mi Wasza stronka sie podoba. I nie wiem czemu innym przeszkadzają te kolory. Jest dobrze, jak na początek. Z czasem stronka bedzie sie rozwijać. Bede zagladał czasmi i patrzyl czy jakies nowinki są. :wink: Aha DariuszM jak Cie oczy bolą to zaproponuj im kolory takie "nie bolące" :P :) Quote Link to post Share on other sites
browar Posted June 25, 2006 Author Report Share Posted June 25, 2006 pogadam z Remcie zeby zrobil kolejny dzail pt:zbrojownia i tam zamiescimy dokladny opis naszego wyposarzenia, a poszukuje kupca na colt m4a1 z bax system ma tylko 1 miesiac za 270zl i na digla kwc na green gas za 350zl Quote Link to post Share on other sites
Remcio Posted June 25, 2006 Report Share Posted June 25, 2006 Kłopot w tym, że część naszego sprzętu nie jest super "markowa" i ciężko znaleźć w internecie wiarygodne informacje na jego temat. Dlatego musielibyśmy wszystkie dane sami sprawdzać a nie mamy do tego sprzętu. Chociażby chronometru... Quote Link to post Share on other sites
browar Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 to morzemz wypisac to co wiemy i to co zaopserwowalismy na strzelaniu zrobic obis mundurow mimo iz niejest to co ma porzondna druzyna ale i tak jest niezle. Quote Link to post Share on other sites
woma Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Chociażby chronometru... jak już to chronografu Quote Link to post Share on other sites
browar Posted June 26, 2006 Author Report Share Posted June 26, 2006 czepiaciasz sie szczegulow Quote Link to post Share on other sites
Remcio Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 My Bad Woma :mrgreen: [wymówka] Nie posiadam więc nie pamiętam nazwy, a wogóle to co to tam za różnica... [/wymówka] Quote Link to post Share on other sites
Macic Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 On się nie czepia szczegUłów tylko szczegÓłów jak już coś 8) Quote Link to post Share on other sites
woma Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Może i czepiam się szczegółów (przynajmniej w twoim mniemaniu sprawdź sobie co to chronograf a co to chronometr) ale przynajmniej robie to zgodnie z zasadami ortografii polskiej. Quote Link to post Share on other sites
piotrekSGUS Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 Ta i kazdy cos pisze i sobie tylko nabije te posty (airsoft w internecie jest naliczny). Przydałby sie tu jakis mod (to jest strona o teamie airsoft a nie dyskusja nad czepianiem sie o szczegoly! :? ) No to po co piszesz jakieś bezmyslne posty ! Taki jak ten ostatni np. Quote Link to post Share on other sites
woma Posted June 26, 2006 Report Share Posted June 26, 2006 normalnie stary warto bo pewnie dostane za to piniadze albo Bóg wie co żeby posty nabijac. Wez sie czlowieku zastanów Quote Link to post Share on other sites
Remcio Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Wracając do tematu naszej strony www... :roll: Jak Wam się podoba dział "Raporty"? To taki upust dla mojej inwencji twórczej... Quote Link to post Share on other sites
boron Posted June 27, 2006 Report Share Posted June 27, 2006 Eh sory :S :? Czym tu się chwalić? Tutaj zamieszczane będą raporty ze wszystkich większych sparingów. Co do strony to te loga ni z gruchy ni z pietruchy. Sory ale będe szczery strona kiepska, kolory zniechęcają do przeglądania, te tabele pogorszają znacznie estetyke strony.... Domyślam się że początkujący webmaster ją robił, więc luzik. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts