ZeusBoss Posted June 23, 2006 Report Share Posted June 23, 2006 Tak jak w temacie. Czy da się to zrobić bez super kombinacji i czy to się opłaca? M16 strasznie mi się podoba ale ta TM jest za droga. Na allegro mogę wmiare tanio dostać używke M16 CG. I oczywiście inne magazynki by musiały być. Prozę o opinie na ten temat. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
mark Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Da się zrobić niemal wszystko. :lol: ... tylko pomyśl czy dasz rade zrobić masę przeróbek, i jaki może być tego efekt końcowy........A wiem, ze im więcej roboty, tym większa szansa że cos nie pójdzie jak powinno :evil: ......... mimo to warto spróbować :D Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 W któregoś springa CG bez modyfikacji można wsadzić GB aega (coś tam z kotkiem w nazwie) bo mają to samo body... Quote Link to post Share on other sites
cerber Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 z tego co wiem to te springo to: m4a1 CG m4a1 kitkat czy jakoś tak CG Quote Link to post Share on other sites
ZeusBoss Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Czyli do m16 to tak już będzie problem? A możecie mi podać kilka najtrudniejszych do wykonania rzeczy? Ile taka przeróbka powinna kosztować. Well`a mam za 300zl, m16 bede mial za ok. 120, i tuning do 300fps ok. 120zl = 540zł. Hmm... zastanawiam się czy jest sens bo na taiwangun pojawiło się takie coś http://www.taiwangun.com/index.php?str=pro...t&product_id=34 i moim zdaniem jest piękne :lol: Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ja bym się tam nie bawił w przeróbki bo w końcu możesz zostać z niczym jak ci jakieś ważne części się uszkodzą podczas przeróbek. Lepiej kup to od krakmana, a co najwyżej możesz potem myśleć o tuningu. Quote Link to post Share on other sites
ZeusBoss Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 No ale ten M16 z taiwanguna z ładowarką i baterią wyniesie 800zł. Czekam na dalsze opinie i przede wszystkim co bedzie najtrudniejsze do zrobienia/przerobienia. Quote Link to post Share on other sites
boron Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 Ja tam mam te M16 od krakmana i polecam z calego serca. Po co sobie utrudniać życie? Skoro well strzela slabiej od SR4 a miałbyś za troche więcej w miare solidną replike Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 To w komplecie z repliką nie ma akuma i ładowarki ?? Hmm... to by się trzeba było zastanowić. A może by tak: http://taiwangun.com/index.php?str=product...&product_id=103 może trochę inny ale tańszy i bez problemów no albo coś lepszego: http://taiwangun.com/index.php?str=product...t&product_id=31 z akumem, ładowarką i goglami Quote Link to post Share on other sites
ZeusBoss Posted June 24, 2006 Author Report Share Posted June 24, 2006 Ja po prostu jakoś nie lubie m4. Nie podoba mi się. Dzięki wszystkim za rady: będe zbierał na m16 Stti. :lol: Pozdrawiam 8) Quote Link to post Share on other sites
boron Posted June 24, 2006 Report Share Posted June 24, 2006 No i prawidłowo, ja za swoje dałem razem z baterią (Sanyo RC-2400 mAh) , zębatką tłokową i silikonowa gumka hop-siup 840zł. Wydaje mi się że w takiej granicy nic lepszego nie kupi (z nowych oczywiście) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts