JURA Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Popatrzte mna strony http://www.airsoftguns.cz/article.php?&id=...4973008c24b3459 I co bedete chteli przelozit do polskiego napiste. Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Ja się zastanawiam czy to się opłaca? W tej chwili najtańsza wersja AKS 74U - kosztuje 395 dolarów. Ma troche lepsze osiągi niz stockowa BETA. Tu trzeba dokupić kolbę, dorabiać okładziny - a i tak nie są one lepsze niż w replice VFC - no i pozostaje - zupełnie nie takie jak trzeba body (no i jest ono z tworzywa a nie z metalu jak w VFC) . O robociznie nie wspominam. Za 2 miesiące wyjdzie ten sam model z STTI i pewnie będzie tańszy niż z VFC. Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 Z tego co słyszałem jest już za 210$... Quote Link to post Share on other sites
xxxFENCExxx Posted June 30, 2006 Report Share Posted June 30, 2006 O! Wyglada na to że w związku z tym, że producenci zapełniaja właśnie niszę pod nazwą "rodzinaAK" bawienie się w przeróbki traci sens. Quote Link to post Share on other sites
generalsimus Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Mimo wszystko chcę się tak "pobawić". W związku z tym czy mógłbym prosić o podanie mi rysunku technicznego/wymiarów przednich okładzin do AK 74SU. PS. Przepraszam za odgrzanie. Quote Link to post Share on other sites
jakubskate Posted May 5, 2009 Report Share Posted May 5, 2009 Mistrz nekromanta :) Gratulacje. A nie łatwiej Ci dorwać jakiegoś BOYI czy Cymiaka i zmierzyć okładziny? Quote Link to post Share on other sites
SoP-PeL Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Diamentowy szpadel :D Quote Link to post Share on other sites
generalsimus Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 No właśnie nie, bo nikt w okolicy nie posiada repliki tego cacka. Quote Link to post Share on other sites
poldeck Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Stary... Używkę kupisz za 250 złotych a idzie wyrwać taniej... Daj spokój z przeróbkami bo i tak nie osiągniesz zadowalającego efektu. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted May 6, 2009 Report Share Posted May 6, 2009 Aleś mi wstydu narobił. Normalnie, klapsa dostaniesz, że takie spamowami mi po WMASG. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts