Euzebi Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 Witam ! Mam małą prośbę , czy osoba używająca Mp5 mogłaby mi podać wymiary zaznaczonych części następujących pinów : Z góry dziękuję :) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 1. 16mm 2. 28mm x ~5,5mm Wymiary pochodzą z ICSa, CA mogą się nieco różnić. Quote Link to post Share on other sites
Euzebi Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 Wiem , że w imageshacku lepiej ale jak rano przed pracą wrzucałem to coś niechciał załpać fotek. A w rapidzie jak nacisniesz na opcje ,,free,, to na dole sie obrazke wyświetla bez konieczności sciągania. :) Quote Link to post Share on other sites
Ari Posted July 11, 2006 Report Share Posted July 11, 2006 ze tak spytam sie z ciekawosci, po co ci wymiary tego :) ? Quote Link to post Share on other sites
Euzebi Posted July 11, 2006 Author Report Share Posted July 11, 2006 Mam G3A4 z którego piny nie są najlepszej jakości. Ciągle wypadają , łamią się a w Polsce sa praktycznie nie dostępne , dlatego mam zamiar zastąpić je pinami od Mp5 , o ile te oczywiście będą pasowały. Kilka drobnych przeróbek powinno załatwić sprawę :) Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted July 12, 2006 Report Share Posted July 12, 2006 Dodam jeszcze, że u siebie przedni pin trzymający chwyt zastąpiłem śrubą z nakrętką. Pewniejszego mocowania chyba nie ma ;) Quote Link to post Share on other sites
Euzebi Posted July 13, 2006 Author Report Share Posted July 13, 2006 Dzięki wielkie za pomoc , mam nadzieję , że uda mi się doprowadzić do porządku tego dziada , a jak nie to pozostają śrubki :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts