deenbe Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 witam ostatnio kupiuem sobie mp40 ale z niego nie da sie prosto strzelac bo kulki leca jak chca i gdzie chca :/ jest za lekki no i ta plaskitowa kolba :/// chcialbym z nim cos zrobic : wymienic lufe zamienic albo usztywnic kolbe dociazyc i dokonac innych modyfikacji ... ale niewiem jak to zrobic licze na to ze mi pomozecie prosze o dokladne opisy linki itp itd bo jestem n00bem w tej kwestii Link to post Share on other sites
slayer666 Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Poczytaj na forum, powinno być coś o tuningu mp 40. Link to post Share on other sites
radzu Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Powiedz na co liczyłeś kupując guna za 20 zł ?? i to jeszcze u tak tandetnego sprzedawcy jak TanieMilitariaPL Wprawdzie da się do tego zapakować Casto-lufe, dociążyć usztywnić, ale po co ?? to się i tak po krótkim czasie rozpadnie na kawałeczki. Moja rada: Kup coś porządnego :!: Jeśli mogę coś zaproponować to shotguny z www.taiwangun.com bardzo dobrze się sprawują jak na swoją cenę. Link to post Share on other sites
kozłov Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 Plastikowa kolba? Że cała z platkiu jest to wiem ale kolba to miala być metalowa...Moim zdaniem to marny tuning z tego MP 40 wyjdzie. Link to post Share on other sites
Medium Posted July 14, 2006 Report Share Posted July 14, 2006 http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=18498 Tam piszemy. Pozdrawiam Medium Link to post Share on other sites
Recommended Posts