robal Posted June 11, 2003 Report Share Posted June 11, 2003 prosze o jakies informacje bo bron mi sie podoba ale nie wiem jakiej firmy kupic i czy jest technicznie dobra:) jak prawdziwa Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Kumpel z Teamu ma p99 z BB niestety nie wiem jakiej firmy :( Jest z niego zadowolony ale jak każdy BB żre sporo gazu :( .Troche z niego strzelałem fajnie podbija rękę i jest ciężki myślę że warto jeśli cena Cię nie odstrasza.Pozdrawiam Link to post Share on other sites
robal Posted June 12, 2003 Author Report Share Posted June 12, 2003 Cena mnie nie odstraszy (przynajmniej tak mi sie zdaje) a jaka to cena? A niewiesz czy on syfonuje? bo tego nie zniose... ile ma kulek w magazynku. Info potrzebne mi na początek lipc. Wiec jak w tym czasie mógł byś sie dowiedziec to dzięki. A jak nie to daj mi moze adres albo numer gg kolesia. Link to post Share on other sites
Mariusz_Piwowar Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Wiesz co, ja w najbliższym czasie nie będę się z nim widział ale możesz spróbować uzyskać więcej informacji na forum Kielce od KWP lub Lukasa bo oni są w stałym kontakcie z tym gościem.Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts