Guest JOPJ Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 Nasz niezawodny i genialny szukacz :lol: niczego nie znalazł na temat tego sklepu. Czy ktoś już zamawiał? Jakie są "doznania"? I czy opłaca się kupić? Ja na razie złożyłem zamówienie. Kontakt mailowy całkiem niezły, szkoda że w internecie nie można wybrać sobie rozmiaru. Quote Link to post Share on other sites
Scalak Posted July 19, 2006 Report Share Posted July 19, 2006 No to pewnie sobie poczekasz na to zamówienie... :lol: Po tygodniu od złożenia zamówienia czekałem na wysłanie. Jeśli czegoś nie mają na stanie to czas oczekiwania się znacznie wydłuża... Niektórzy dostają gorączki i wybuchają "emocjami"... Jeśli natomiast jesteś cierpliwy to no problemo, może nawet dostaniesz gratisa za zwlokę. A czy tanio? Nie warto chyba kupować gdy koszta przesyłki stanowią choć 20% całości zamówienia. Quote Link to post Share on other sites
Guest JOPJ Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 A ja pochwalę sklep. 5 dni po zamówieniu przesyłka przyszła ładnie opakowana w kopertę bąbelkową. Wszystko OK, towar nie był otwierany czy też uszkodzony. Ode mnie + Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts