herradi Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 http://www.arobron.pl/product_info.php/cPa...4cb86806d545060 Czy ktos wie a byc moze ma to cos z tego sklepu? Czy to byc wogule dobre ? Quote Link to post Share on other sites
kj_fan Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 Moim zdaniem Stti gdyż- Po przeszukaniu strony znalazlem vz.61 tej samej firmy, z tego co wiem to springową replike tej broni produkuje Tylko:Stti, DE, Marui,ASG... Wiec... Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 to KJW niewiedzieć czemu nazwane coll-fu :P Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 20, 2006 Report Share Posted July 20, 2006 No właśnie. Nawet ma KJ wybite szwabachą na środku okładzin (wersja STTi bez BB ma "Y&P" dość prostą i czytelną czcionką). Quote Link to post Share on other sites
herradi Posted July 21, 2006 Author Report Share Posted July 21, 2006 no właśnie też myślałem ze to KJ. Więc jako broń boczną opłaca się chyba kupić go (jeśli to nie STTI :P )? [ Dodano: Pią Lip 21, 2006 14:06 ] O to co odpowiedzieli na maila : "Witam Beretta posiada blow back, wyrób pochodzi z Chin firma KWC. -- Pozdrawiam Arkadiusz Hrynkiewicz-Sudnik " hmmm.... Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 :ściana: Nie z Chin, tylko z Tajwanu. Nie KWC, tylko KJW - na kawucu miałbyś oznaczenia oryginału. I za 215 zł się opłaca, chyba, że to jakaś stara wersja, która leżakowała im na magazynie przez dwa-trzy lata. Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Wygląda wybitnie na KJW, pomijając nawet wyraźne logo tej firmy wybite na okładzinach. Może i się opłaca, ale nie spodziewałbym się cudów. Jeszcze ta obniżka z 429.00zł na 215.00zł... Podejrzane. Quote Link to post Share on other sites
Bombel86 Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Tak, się składa że jest ta Beretta u nas w ekipie, dokładnie ta nawet z tego sklepu. 1. Nie ma Blow-backa, zamek mozna odciągnać i tyle. 2. Wygląd taki typowo plastikowy. 3. Hop-up stały ale na kulki 0,2 trzeba było go poprawiać (fabrycznie jest chyba na 0,12 ustawiony. 4. Po 3 miesiącach padł górny zawór. Jednak według mnie to nie jest KJW, nawet na pudełku brak oznaczeń tej firmy. A strzela jak na gaziaka nieźle, ale nie rewelacyjnie. W każdym razie duzo dalej od Beretty z KJW bez Blow-backa (miałem obydwie w rękach jednocześnie i mogłem porównać). Jeszcze raz zaznaczam, że kumpel posiada dokładnie te broń co w linku, nawet z tego samego sklepu. Na 100% nie jest to KJW ani STTI. Ogólnie fajna broń, ale te zawory. Ale za te cene dostaniesz używke z KSC-KWA i gwarantuje że lepiej i dłużej posłuży ci niż ta nowa Beretta. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Za tę cenę? Dorzucisz dychę i masz Kujota z blowbackiem, czyli niemal to samo, co HFC i prawie jak KSC. ;) Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 prawie jak KSC. Prawie robi wielką różnicę. ;) Jak to napisał Sledge z Arnies: Consistency is an alien concept to KJW. Czasem zrobią (zerżną) całkiem przyzwoitą konstrukcję, ale czasem to zrobią takie badziewie, że bym go za darmo nie wziął. Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Czasem zrobią (zerżną) całkiem przyzwoitą konstrukcję, ale czasem to zrobią takie badziewie, że bym go za darmo nie wziął.Co tu kryć, Śledź ma rację (bo to w ogóle niezły jajcarz jest) - jak zrobili dobrego Paraordnanca skopiowanego z WA, tak totalnie spieprzyli USP. Beretta też dość przeciętna jest.Prawie robi wielką różnicę.Bo to właśnie takie "prawie" miało być. Quote Link to post Share on other sites
Inferno Posted July 21, 2006 Report Share Posted July 21, 2006 Śledź ma rację (bo to w ogóle niezły jajcarz jest) Ma, absolutnie (zauważyłem... ;)) Beretta też dość przeciętna jest. Kiedyś myślałem, żeby sobie beretke full metal z KJW sprawić. Niestety skopane wykonanie, awaryjne, syfonują, farba złazi... więc się wyleczyłem. Bo to właśnie takie "prawie" miało być. No ja wiem ;) Nie musiałeś nawet kolorować :P Quote Link to post Share on other sites
herradi Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 no i przyszla paczuszka. JEst to Beretta z KWC. 8O ma ladne oznaczenia na zamku. nie znam sie na pistoletach ale wg mnie jest ladnie wykonana. elementy metalowe z zewnatrz; spust, zwalniacz magazynka i ten dzyndzel na koncu za zamkiem :lol:(nie wiem jak sie nazywa.) i magazynek na 15 kulek. Berretta posiada jednak BlowBAck :D przyjemnie "kopie" przy strzale. Okladziny sa gumowe. Z zasiegiem to nie wiem dokladnie, ale mysle ze z 40 metrow bedzie.Musze zmierzyc dokladnie. Jest takze dosc celna. Ogolnie jestem zadowolony z zakupu :D Dodatkowo w zestawie paczuszka kulek 0.2, duuuuzo tarcz z AROBRON, instrukcje i rozne papiery,buteleczka gazu(malutka :? ) i plastikowe niebieskie pudeleczko na pistolet. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts