grand15 Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 na allegro jest m4a1 za 170zł taki drozszy szajs co o nim myslicie i jak myslicie ile z niego da sie wycis tak jakto z tymi groszowkami pod tłokiem jedna dac bo przeciez tłok ma byc lekki a reszte z drugej strony a ile tak podkładek dac z tyłu tak mam sprezyne z pistoletu kioskowego ktora bedzie lepsza z tego m4a1 czy ta z pistoletu bo pamietam jak mi ten pistolet na 0.12gram kulki mi latały na 2kilka metrow ale rozpadł sie po dniu:p lufa kupic taka z kastoramy? co dało by sie jeszcze ulepszyc no tak zeby na te 30metrow kulki latały Link to post Share on other sites
bunny-no Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 sory za mały OT, ale uzywaj czasami znaków interpunkcyjnych... to nie boli, a tak nie zrozumialem z Twojego posta ani troche :| Link to post Share on other sites
radzu Posted July 24, 2006 Report Share Posted July 24, 2006 Po pierwsze: Pisz zrozumiale :!: Po drugie: Pisz zrozumiale :!: Po trzecie: Konkretna aukcja z allegro lub dokładny model i producent Po czwarte: Z podkładkami pod sprężynę trzeba uważać a najlepiej wogóle zrezygnować bo mało dają, lepiej nasmarować i uszczelnić replikę. Po piąte: "zeby na te 30metrow kulki latały" nie ważne jest na ile "kulik latają" ale jaki jest zasięg właściwy tj. na jaką odległoś można celnie strzelać. Link to post Share on other sites
grand15 Posted July 24, 2006 Author Report Share Posted July 24, 2006 przepraszam no chce zeby jak najdalej i jak najcelniej ta replika strzelała to jest ten karabinek http://www.allegro.pl/item116736072_m4a1_a...ny_doublee.html zalezy mi zeby stzelał tak dobrze jak dobre sprezynowki co zrobic w nim Link to post Share on other sites
Juby Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 No kupiłeś nie ma co lipa replikę do tunningu jedyne co możesz zrobić to wstawić lufę (rurkę z OBI) oraz coś zrobić z HU bo o ingerencji w ten GB to zapomnij..... Link to post Share on other sites
radzu Posted July 25, 2006 Report Share Posted July 25, 2006 No więc wiemy że jest to M83 [DE] NIedawno była poruszana sprawa tej zabawki na forum i generalnie stwierdzono że to wielkie gówno. Jeśli już musisz kupić AEG'a za te śmieszne pieniądze to kup AUG'a z BE http://www.sklep.airsoftguns.pl/projector....duct=1133212509 to jedyna replika za tą cenę która do czegoś się nadaje. I przede wszystkim nie podkładaj nic pod sprężynę, tanie AEG'i tego bardzo nie lubią i GB się sypie. Możesz włożyć castolufe i dorobić HU. Link to post Share on other sites
Recommended Posts