kmilo Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 wiem ze to niejest dobra luneta ale nie ot etra chodzie!!!!mam problem jak siciągnąć mocowania z lunety :lol: !!! Quote Link to post Share on other sites
che Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 No rzeczywiscie troszke zajelo mi rozszyfrowanie tej wiadomosci. ? http://www.opticsplanet.net/tasco-4x20-rimfire.html ? Z tego co widzialem, to nie wystarczy rozkręcić śrubek trzymajacych mocowanie z luneta ? Takie obejmy tam sa. Rozkrecic i sciagnac. Quote Link to post Share on other sites
Diablo Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ale tam sa śróbki tylko po jednej stroniei odkrecenie iuch w efekcie zaowocuje tylko możliwoscią przesuwania montaży po tubusie , ale nie da możliwosci zdjecia ich z lunetki Quote Link to post Share on other sites
suchar Posted July 27, 2006 Report Share Posted July 27, 2006 ale nie da możliwosci zdjecia ich z lunetki Musisz odkrecic z tubusa tylnia czesc lunety :wink: Quote Link to post Share on other sites
kmilo Posted July 29, 2006 Author Report Share Posted July 29, 2006 siemka ale moze cie mi powiedzieci dokładnie jak siciągnąc ten montaż,bo ja nieorjentuje się co to jest tubus :lol: Quote Link to post Share on other sites
kojot Posted July 29, 2006 Report Share Posted July 29, 2006 Musisz odrkęcić to, gdzie są te śróbki do odpowiedniego ustawienia krzyża, to gdzie pisze "tasco 4 x 20" i to obok tego ;) Quote Link to post Share on other sites
obas Posted August 3, 2006 Report Share Posted August 3, 2006 bez obrazy ale ta lunetka nadaje sie tylko do podglądania sąsiadek !!!!! :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
Gizbern Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Jeśli masz takie mocowania o jakich myślę, to po wykręceniu śrubki trzeba je rozgiąć do ściągnięcia. I bez obaw - są dosyć elastyczne - naciągają się dość mocno po czym wracają do swojego normalnego położenia. Sam pare razy takie ściągałem. Trzeba użyć trochę siły ale nic się nie połamało. Przy zakładaniu również trzeba się pomęczyć metodą na wcisk. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts