BlueGun Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 :?: Ktoś coś słyszał na temat niemieckiego kamuflażu PUNKTARN ? I nie chodzi mi o flectarn. Granice między poszczególnymi barwami to dziesiątki małych regularnych kółek , mniejszych lub większych które dają bardzo ciekawy efekt. Podobno miał zadowolić tych którzy narzekali że flectarn żle im się kojarzy i ma wstydliwy rodowód. No i właściwie tyle wiem. Wszelkie informacje (zdjęcia) mile widziane Quote Link to post Share on other sites
Imashel Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 To podobno jest PUKTARN. Rózni się od Flecktarna? Quote Link to post Share on other sites
orzeł Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 Pewnie masz na myśli ten prototyp o nazwie punkttarn: http://hometown.aol.de/dpfeldkamp/truppenversuch.html Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
---SajgoN--- Posted August 1, 2006 Report Share Posted August 1, 2006 To podobno jest PUKTARN. Rózni się od Flecktarna? no raczej ;) w punkttarnie nie widac juz tak wyraznie tych wszystkich kropek sa zamazane (prawie jakby je ktos namalowal aerografem :P) pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
BlueGun Posted August 2, 2006 Author Report Share Posted August 2, 2006 8O AAAhhhh dokładnie o to mi chodziło (To z tej niemieckiej strony internetowej). Duże dzięki , do tej pory dysponowałem jedynie zdjęciem czapek. Quote Link to post Share on other sites
qwmx Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 heh.... camo nie ma byc ladne, tylko ma kamuflowac.... Sluchajcie, mam pytanie, a nie macie moze linku do jakiejs strony gdzie mozna poczytac o historii, postawaniu kamuflazów roznych armii? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 6, 2006 Report Share Posted August 6, 2006 Strony, o ktore pytales Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts