Jackson44 Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Witam Moja broń to M6 z CG. Smarując i tak ledwo co strzelającą replikę chciałem zobaczyć czy tłok dochodzi do końca cylindra- i tu się zdziwiłem 8O przetykając rurkę od oleju silikonowego przez dyszę, spodziewałem się tłoka, a tam jest około 2cm wolnej przestrzeni ( albo elementów dyszy ) i chciałbym się zapytać posiadających tą replikę czy u nich jest tak samo. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 A może byś tak z łaski swojej zapytał o to w temacie już istniejącym o M6 ?? Zamiast zakładać nowy ?? Quote Link to post Share on other sites
Jackson44 Posted August 5, 2006 Author Report Share Posted August 5, 2006 ahhh... ja tu akurat na Pan Thora_ czekałem aż odpowie a mi tu gada że jest już temat :( duzo jest o M6, nie pomyslełem żeby to nawet gdzie indziej wwalić. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 W zasadzie to powinienem jeszcze Ci dołożyć za temat o nie dochodzącej dyszy do gumki HU Bo też jest Twojej produkcji a kilka linijek niżej jest temat poświęcony M6 że o kilku innych miejscach (upgrade i tunning) nie wspomnę. Proszę jakiegoś moda o przeniesienie tych dwóch tematów do tematu o M6. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts