Kantek Posted August 7, 2006 Report Share Posted August 7, 2006 Nie wie nikt gdzie można kupić moduły do kamizelek w kamuflażu flecktarn? Przejrzałem Rangershopa i zbyt wiele tego nie było i na dodatek nie wiem czy ma to możliwość przypięcia do taśm 25mm. Zastanawiam się jak by to wyglądało, gdybym kupił trochę materiału we fleckternie i poobszywał zwykłe, oliwkowe ładownice. Pomijam czasochłonność przedwsięzięcia. PS - czy do ładownicy na magazynki do G36 (podwójnej) zmieszczą się dwa magazynki do AK lub emki? Quote Link to post Share on other sites
Błażej Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Zastanawiam się jak by to wyglądało, gdybym kupił trochę materiału we fleckternie i poobszywał zwykłe, oliwkowe ładownice. Cieżko będzie z materiałem - dostępna jest tylko zwykła bawełna, na dodatek cieniutka - tak w sam raz na koszulę :) Quote Link to post Share on other sites
Robnok Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 myśle ze to http://www.allegro.pl/item119277318_elanob...m_x_300_cm.html dało by radę. Quote Link to post Share on other sites
Johan_JK Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Witam Ja kupłem paterna i wykorzystałem go jako dawce dodatkowych modułów do kamizelki :D Quote Link to post Share on other sites
Small_Hunter Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 PS - czy do ładownicy na magazynki do G36 (podwójnej) zmieszczą się dwa magazynki do AK lub emki? Mieszczą się trzy do eMki- od kałacha są za wysokie- przynajmniej w miwowskiej jaką ja mam. Quote Link to post Share on other sites
pelz Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Ja mam chest rigga i bez problemu mieszczą sie dwa magi od Kałacha Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts