DjVa Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Witam , piszę tego posta ponieważ mój kumpel ma taki problem z swoim Glockiem 17 firmy KSC-KWA , Wywala mu zamek podczas strzelania i i gaz ucieka zamkiem po prostu gaz wywala zamek do góry ... Może ktoś zna przyczynę tego ?? uszczelka albo coś innego ?? Prosze pomóżcię mi ponieważ chce odniego go odkupić :cry: Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Poprostu podczas strzału wywala zamek z szyn a ten wesoło leci do góry na około 0,5m i zaczyna swobodny spadek w kierunku ziemi? Niestety muszę cie zmartwic, w takim przypadku pomaga tylko zmiana zamka na nowy. Quote Link to post Share on other sites
DjVa Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 Dokładnie leci na ziemie :( ... ile taka zabawa może kosztować ?? tzn ten zamek cały ?? :cry: Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Ogólnie nie ma go dostępnego od tak, musisz poprosić jakiś sklep o sprowadzenie. Koszt zapewne między 60-90 zł albo lepiej kupić zamek metalowy - koszt ok 200-250 zł. Quote Link to post Share on other sites
gunmaniak Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 Proszę DjVa o sprecyzowanie czy wywala zamek za każdym strzałem czy tylko jeżeli przekręci dłoń i trzyma pistolet podczas strzelania poziomo?(jak czarni gangsterzy na filmach) Mam G18 i jeżeli w walce podczas strzelania przekręcę dłoń z pistoletem to zamek spada mi z tylnych prowadnic,jedynym rozwiązaniem jest trzymanie pistoletu pionowo. Jeżeli zamek spada za każdym strzałem to serwis jest potrzebny i wymiana zamka. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts