LOBO Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Mam taki problem: Ladowalem wyczerpana baterie i kiedy tylko ja podlaczylem, pmka zaczela strzelac sama... Po pewnym czasie przestala ale klopot pozostal. Kiedy strzelam na pojedynczym trybie ognia bron strzela kilka razy (ok 4 kulek) , jesli zas przelacze na serie, naciskam krotko spust a karabin strzela sam jeszcze kilka razy. Nie znam sie zbytnio na szczegolach technicznych wiec ne chcialem go poki co rozkrecac, zeby nie spitolic sprawy jeszcze bardziej. Help? Quote Link to post Share on other sites
woytek Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Lepiej odeślij dopóki jest na gwarancji. To taka moja dobra rada. Inni powiedza ci to samo. Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Inni powiedza ci to samo. A nie.. ja powiem coś innego :mrgreen: Blokuje Ci się kostka stykowa między blaszkami ;) Taki już urok Cymy... jednym się styki przepalają, a innym blokują :lol: Naprawa wymaga otwarcia gearboxa, więc jak nie chcesz stracić gwarancji musisz oddać replikę do sklepu, w którym ją kupiłeś. Quote Link to post Share on other sites
LOBO Posted August 10, 2006 Author Report Share Posted August 10, 2006 Hmm chyba tak zrobie, skoro trzeba otwierac gearboxa. Ciekawe tylko czy gwarancja obejmuje ta usterke? Tak czy siak dzieki za rady. Quote Link to post Share on other sites
radzu Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Gwarancja obejmuje tą usterkę i jest dość częsta w MP5 Cymy. Odeślij na gwarancję a tam już zrobią wszystko co trzeba. Quote Link to post Share on other sites
LOBO Posted August 11, 2006 Author Report Share Posted August 11, 2006 Dzieki :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts