kveldulv Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Witam Jestem tu calkowicie nowy a co za tym idzie zielony w temacie ASG, jednak temat ten nie pasuje do dzialu dla nowicjuszy wiec umieszczam go tutaj. Wiec chodzi mi o pomoc przy doborze czesci do tuningu maszyny z tematu, zalezy mi zwiekszeniu mocy i celnosci oraz czy np zestawy do broni innych firm beda kombatybilne z tym modelem.na razie chcialbym sie ograniczyc do do jakis 300 zl czekam na pomoc od maniakow 8) Link to post Share on other sites
omglol Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Srry , ale nie wiem czy jest sens w ogole ten umarexowy crap upragdowac :( Mozesz we wlasnym zakresie wstawic tam lepsza lufe , hopup , ale na pewno nie ma sensu pchac w to 300zł . Lepiej sprzedać i targnąc sie na jakąs uzywaną cyme albo wella :/ Ew. dobrego springa. Z tym umarexem jedynie sie nameczysz a nic to i tak nie da (chyba ze chcesz miec najdrozszego shitaega :D) Pozdro Link to post Share on other sites
kveldulv Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 ale tam jest hop up, a co myslsiz o jakies mocniejszej sprezynie i jakis duperelach jak lozyska itd? a wogole dlaczego uwazasz ze sie na mecze?jest awaryjny czy co? Link to post Share on other sites
Cyrek Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 Jest gorzej niz awaryjny. Zadnych lozysk do niego nie dostaniesz (tak jak innych czesci tuingowych bo ich poprostu nie ma), full plastik takze we wsadzanie mocniejszej sprezyny sie nie baw. To nie jest standardowy elektryk, najtanszy ktorego mozesz bez problemu upgreadowac kosztuje cos 380zl i jest to r6 Well. Pozdrawiam!! Link to post Share on other sites
Kamil Posted August 19, 2006 Report Share Posted August 19, 2006 To coś ma plastikowy GB i plastikowe wnętrze, więc wszystko co można z tym zrobić to sprzedać i zacząć zbierać na coś lepszego :/ Link to post Share on other sites
kveldulv Posted August 19, 2006 Author Report Share Posted August 19, 2006 z tego co czytalem na opisie aukcji ma metalowego gearboxa, a nawet jesli nie ma to czy oplaca sie takowego wsadzic?w sumie stac mnie na dowolny karabin ale ten byl za 18 funtow:D:D:D Link to post Share on other sites
Kamil Posted August 20, 2006 Report Share Posted August 20, 2006 Jeżeli Cię stać to nie krępuj się i wsadź to "coś" do kosza (ew. sprzedaj) i kup sobie TMkę. Link to post Share on other sites
lollol Posted September 2, 2006 Report Share Posted September 2, 2006 kupa :( Link to post Share on other sites
Recommended Posts