Trael Posted August 27, 2006 Report Share Posted August 27, 2006 Poszukaj na ArniesAirsoft. Tam też jest trochę o wymianie bebechów itd. Quote Link to post Share on other sites
Świr Posted August 28, 2006 Author Report Share Posted August 28, 2006 Więc Poszukałem. Decyzja: black stock, czy wood(imitacja) - która wydaje się strasznie jasna :| na jedych zdjęciach jest ciemna na innych strasznie jasna i świecąca plastikiem :roll: Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Decyzja: black stock, czy wood(imitacja) Z fake wooda szybko się podobno sypie "drewno" czyli farba odchodzi, co nie wygląda najlepiej. A może olive :wink: ? Quote Link to post Share on other sites
Świr Posted September 2, 2006 Author Report Share Posted September 2, 2006 Ja mówiłem o G&G a nie o TMie, bo to że TM odchodzi "malowanka" to wiem.. Ale dycyzję już zmieniłem :P TM OD :P + Precka 650mm (nie wiem jak tam jest z cylindrem ale chyba "0' dali). Do tego bipod, moja lunetka.. i coś z FTK G. pokombinuje :wink: Quote Link to post Share on other sites
cooler404 Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 u nas jest jeden SPR w ekipie i powiem ,ze jest piekny a co do bebechów to tak naprawde tam nie wiele zostało ,ale poprosze właściciela żeby coś napisał. on przeciez wstawil calego gb systema 500fps! wiec ze starego nic nie zostalo :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts