the saint Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Witam! Przejżałam przed chwilą forum w temacie gaziaki i nie znalazam żadnego tematu dotyczącego tego modelu. Jeśli gdziś jest takowy opis, którego nie zauważyłam to proszę odesłać mnie do danego tematu. Chciałabym się dowiedzieć czegoś na temat tego pistoletu (podstawowe dane techniczne), chciałabym też poznać wrażenia z użytkowanie tego modelu (od osób, które mają ten model w posiadaniu) Bardzo proszę o odpowiedź. Jeśli ktoś nie wie o jaki model chodzi, to proszę spojżeć na linka, którego zamieściłam poniżej: http://www.cobraairsoft.com/images/GB-009-KSC.jpg Link to post Share on other sites
HateMe Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Kiedyś, kiedyś był o nim temat... Podobno strasznie plastikowy jest, a strzela całkiem nieźle - Jak większość gaziaków KSC. Więcej grzechów nie pamiętam... ;) Link to post Share on other sites
the saint Posted August 29, 2006 Author Report Share Posted August 29, 2006 ThanX :? Jakby tak ktoś miał trochę bardziej szczegółowe dane... Link to post Share on other sites
Recommended Posts