mojopl Posted August 28, 2006 Report Posted August 28, 2006 Z miejsca mowie ze niewiem czy wybralem odpowiedni dzial ale to podchodzi pod upgrade... A mianowicie mam problem czy kupic czy nie kupic, czy kupic najprostszy CA....... http://www.uncompany.com/pageproductdetail...asp?prodid=7682 Najlepiej gdyby wypowiedziala sie osoba ktora posiada ten grip, ale kazda rada/komentarz bedzie mile widziany :) Pozdrawiam Quote
RainMaker Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 nie mam co prawda ale moim zdaniem wyglada to raczej kosmicznie i przy tym niewiele wnosi do repliki mam wrazenie, ze jak bedzie zlozony to bedzie raczej przeszkadzal w uchwyceniu broni Quote
Stolar Posted September 7, 2006 Report Posted September 7, 2006 Ten chwyt jest dedykowany przede wszystkim do glocka – w wycięcie na dole w pozycji złożonej wchodzi kabąk i wtedy faktycznie to "działa". Z tego co pamiętam(na airsoftretreat była chyba kiedyś recka ale coś ją wcięło :roll: ) na M4 wyglądało co najmniej dziwnie a jak to zauważył RainMaker w pozycji złożonej jest niespecjalnie wygodne(więc składanie zostaje w zasadzie tylko na czas transportu – to już lepiej kupić coś z montażem QD) Pozdrawiam! Quote
mojopl Posted September 10, 2006 Author Report Posted September 10, 2006 heh :) A ja zamierzalem zamontowac do SeLeRa :) Chyba zmienie plany :P dzieki za wypowiedzi Quote
Recommended Posts