mojopl Posted August 28, 2006 Report Share Posted August 28, 2006 Z miejsca mowie ze niewiem czy wybralem odpowiedni dzial ale to podchodzi pod upgrade... A mianowicie mam problem czy kupic czy nie kupic, czy kupic najprostszy CA....... http://www.uncompany.com/pageproductdetail...asp?prodid=7682 Najlepiej gdyby wypowiedziala sie osoba ktora posiada ten grip, ale kazda rada/komentarz bedzie mile widziany :) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
RainMaker Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 nie mam co prawda ale moim zdaniem wyglada to raczej kosmicznie i przy tym niewiele wnosi do repliki mam wrazenie, ze jak bedzie zlozony to bedzie raczej przeszkadzal w uchwyceniu broni Quote Link to post Share on other sites
Stolar Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Ten chwyt jest dedykowany przede wszystkim do glocka – w wycięcie na dole w pozycji złożonej wchodzi kabąk i wtedy faktycznie to "działa". Z tego co pamiętam(na airsoftretreat była chyba kiedyś recka ale coś ją wcięło :roll: ) na M4 wyglądało co najmniej dziwnie a jak to zauważył RainMaker w pozycji złożonej jest niespecjalnie wygodne(więc składanie zostaje w zasadzie tylko na czas transportu – to już lepiej kupić coś z montażem QD) Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
mojopl Posted September 10, 2006 Author Report Share Posted September 10, 2006 heh :) A ja zamierzalem zamontowac do SeLeRa :) Chyba zmienie plany :P dzieki za wypowiedzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts