sirgornik Posted September 1, 2006 Report Share Posted September 1, 2006 Mam pewien problem, mianowicie mam shotguna mosberga m47a, ostatnio przed strzelanka chcialem go nasmarowac, tak wiec rozkrecilem go nasmarowalem wszystkie ruchome czesci i zlozylem spowrotem, tylko niestety bron wydawala dziwny dzwiek przy strzale bylo slychac takie "brzdęęęk" czego wczesniej niebylo, a i kulki chyba tez blizej lataly :/ bylbym wdzieczny za pomoc. Z gory wielkie thx :D Link to post Share on other sites
floyd Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 ja również mam problem z mosbergiem... rozkręciłem go w celu wstawienie prec lufy i uszcczelnienia hopa teraz gdy naciągam sprężyne i odciągam spowrotem sam strzela...( przy odciągnięciu do samego końca) myśle że coś jest nie tak z mechanizmem spustowym ale niewiem co... Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 @sirgornik: po nasmarowaniu olejem silikonowym tez zaczal mi robic takie "brzdeeek" ale za to kulka leci dalej i szybciej @floyd: zle zlozyles spust tak powinien wygladac poprawnie zlozony Link to post Share on other sites
Loart Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Superrzuf Właśnie nie. Ten na zdjęciu jest źle złożony. Część stykająca się ze językiem spustowym jest wsadzona odwrotnie. Dokładnie co i jak powinno być umiejscowione jest napisane w TYM temacie gdzieś na początku. Link to post Share on other sites
fiedotow Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 Więc już wszystko wiadomo? Mogę już zamknąć? Poza wskazanym tematem jest jeszcze kilka. Czemu nie szukacie? Link to post Share on other sites
Recommended Posts