Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

krótki magazynek dla beretty m93r STTI lub alternatywa...

Recommended Posts

jestem w posiadaniu http://taiwangun.com/index.php?str=product...t&product_id=17

przez jakiś czas używałem jej jako broni głównej, jednak wrócił już do mnie moj PM mp5 i chciałem zacząć nosić ja (berette) jako bron boczną.

Niestety okazało się to dla mnie dosć niewygodne. Muszę ją nosic w dużej kaburze od strike systems (taką na Socom'a) i się bardzo "talepie" (nie lubie używać kabur udowych, wolę biodrowe lub w kamizelce).

Szukam zatem jakiś krótszych magazynków. 38 pocisków nie jest mi już potrzebne, wystarczyło by z 20. Niestety nigdzie nie znalazłem pasujących do tego modelu zwykłych krótkich magazynków... może ktoś z szanownych forumowiczów znalazł jakies dostępne w Polsce? u Krakmana nie wiedzą co by pasowało :(

ewentualnie czy możecie polecić mi jakąś broń do 200-250zl, niewielką (gazową lub elektryczną) która by spisała się jako broń boczna? Najlepiej P226 (dla mnie bardzo wygodny w ręku :) )

Jeśli nie znajdę krótkich magazynków lub jakiejś lżejszej broni bedę musiał sie zadowolić socom'em spręzynką od TM, ale wiadomo że zbyt często potrzebne jest dosc szybkie wystrzelenie paru pocisków ;) do tego dla mnie socom jest troche niewygodny (mam niewielkie dłonie) -> nawet niedawno sprzedałem mojego socoma od stti (gaz)

EDIT:

1) Dziekuje za poprawienie mojego linka :)

2) osszzz kurcze ale kosztuje ten mag :)

ekhem.. Podałeś linka do klocka cymy :)

Osobiście magazynków nigdzie nie widziałem i wątpie aby jakikolwiek od innej "broni" pasował. Raczej na pewno nic z rodziny berettek a już na pewno od innych pistoletów. Najlepszym rozwiązaniem będzei chyba zmiana pistoletu :/

[deleted] Offtopic.. Chcecie sobie podyskutowac to na GG. Wiecznie upominał nie będę, w końcu mi się cierpliwiość skończy.

Chopin

Co innego jeśli sprawdziłeś i pasują. Wtedy przepraszam za wprowadzenie w błąd i OK.