_Johny_ Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 Witam! Pomyślałem, że możnaby zrobić w tym temacie jeden duży zbiór naszywek oddziałów policji, jednostek specialnych itp itd. W końcu komuś może się przydać ;) Tak, tak, wiem. Jeśli komuś będzie zależało to poszuka. Ale chodzi mi o to, żeby wszystko było w jednym miejscu :] Co, zły pomysł? :P Można czasem ułatwić trochę ludziom życie :) Np. ja nie mam nic lepszego do roboty to znalazłem loga (można tak to nazwać?) polskich samodzielnych pododdziałów antyterrorystycznych (policji). SPAP Warszawa SPAP Gdańsk SPAP Łódź SPAP Poznań SPAP Rzeszów SPAP Szczecin SPAT Wrocław Wrzucajcie naszywki (loga?) innych jednostek, nie tylko policyjnych i nie koniecznie polskich. Można tu również zamieszczać prośby o link z potrzebną naszywką (jej wzorem) danej jednostki. Jeśli moderator uzna temat za niepotrzebny niech skasuje, proszę bardzo ;P Link to post Share on other sites
KARMA_Alex Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 daj cos do siebie a nie ze specops :) Link to post Share on other sites
Foka Posted September 3, 2006 Report Share Posted September 3, 2006 http://www.kolekcjoner.yoyo.pl/ Link to post Share on other sites
Recommended Posts