Randori Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Od dziś jestem posiadaczem Shotguna i chciałbym go troche wzmocnić. Słyszałem że mozna dać jakieś podkładki na spręzyne? Czy trzeba ją ściągać? Gdzie można dokupić mocniejszą spręzyne ?? Link to post Share on other sites
izi Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Np tutaj masz fajną sprężynę: http://www.asg.com.pl/product_info.php?cPa...products_id=283 Link to post Share on other sites
Randori Posted September 6, 2006 Author Report Share Posted September 6, 2006 to by było troche dziwne jak bym kupił spręzyne za 120 zł a za karabin zapłacił 50zł nie? Link to post Share on other sites
che Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 shotgun 50 zł... i tuning. Chlopie postrzelaj sie tak jak jest, kup lepszego guna od 500 stowek w zwyz, bedziemy gadac o tuningu. Link to post Share on other sites
runer11 Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Hahaha m160 :P Izi ale z Ciebie żartowniś nie mogę <haha> Link to post Share on other sites
radzu Posted September 7, 2006 Report Share Posted September 7, 2006 Tymbardziej że jakiekolwiek zwiększanie mocy sprężyny (również podkładki) kończą się w tym modelu urwaniem zaczepu toka po czym replika ląduje na półce. Zastanów się jeszcze ra czy warto :!: Lepiej go przesmaruj, uszczelnij taśmą teflonową i wstaw castolufę. A tak pozatym to było to poruszane już wiele razy na forum, wystarczy przeczytać tematy dotyczące tego guna a nie znowu twożyć nowy temat :ściana: Link to post Share on other sites
Recommended Posts