R.D.C._dźwiedź Posted July 4, 2003 Report Share Posted July 4, 2003 mam z nim pewien problem (mowa o wersji lzejszej) chodzi o to, ze z magazynka czasami ucieka gaz. "czasami" bo raz ucieka, a raz nie i nie mam pojecia od czego to zalezy. dodam tylko, ze ucieka kiedy magazynek jest w pistolecie, np kiedy skieruje lufe w dol lub wykonam gunem gwaltowny ruch, ale to tez nie jest regula.... pytanie glownie do posiadaczy tego modelu moze powinienem rozkrecic magazynek (tzn ten element obok zaworka sie tam odkreca)?? prosze o pomoc pozdrwiam Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted July 5, 2003 Author Report Share Posted July 5, 2003 hm... nie pamietam jak byl wlozony bijak, bo wczoraj wlasnie rozebralem (nie pierwszy raz) guna, ale wiem ze teraz wlozylem go poprawnie (zajrzalem do instrukcji ;) ) musze napelnic gazem i zobaczyc czy moze to bylo wlasnie przyczyna... Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted July 5, 2003 Author Report Share Posted July 5, 2003 dzieki, wlasnie to zrobilem, bo faktycznie to ustrojstwo bylo krzywo.. na marginesie jest to strasznie tandetnie umocowany element... nie ma zadnej "prowadnicy" czy czegokolwiek, jest on tam po prostu upchniety i trzyma sie na tej gumowej uszczelce. u mnie nie dosc, ze byl przekrzywiony to jeszcze wcisniety... moral z tego taki, ze chyba nie warto oprozniac magazynka z gazu za jego pomoca, tylko zuzyc caly podczas strzelania... tak mi sie przynajmniej wydaje. dzieki za pomoc Vincent ;) pozdro Link to post Share on other sites
R.D.C._dźwiedź Posted July 5, 2003 Author Report Share Posted July 5, 2003 (ostrożnie bo czasem ten tłoczek wypada ale jest jeszcze w pistolecie) heh to naprawde nieciekawie, u mnie nie jest az tak luzny... ale moze to kwestia czasu , bo mam guna dopiero 2 miesiace Na ten element uważaj. Mi się złamał i teraz czekam 3mce aż go zciągną z Tajwanu. to naprawde nieciekawie... : ale zeby trzy miesiace?? w jakim sklepie (to bede go unikal ;) ) jeszcze raz thnx za pomoc :) pozdrawiam Link to post Share on other sites
Recommended Posts