pumpernikiel Posted September 16, 2006 Report Share Posted September 16, 2006 Witam, mam pytanie, poniewaz czytałem iz niektórzy tuningowali swoje repliki AK47 cymy tymi zestawami (FTK Hurricane), ale czy ktos włożył to w mp5 cymy? Jesli tak to proszę napisać jakie rzeczywiste efekty, no i co najważniejsze, czy GB wytrzymuje. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
szuli Posted September 18, 2006 Report Share Posted September 18, 2006 hey, kontaktowałem się z AsgShop'em i oni bez problemu sie moga tego podjąć, ale uprzedzili mnie ze trzeba jescze dokupić tłok(około 50zl) no i zainwestwać w baterie(9,6-10,8) więc koszta wzrosną z 199zlza FTK do minimum 400 zl (cześci + ubezpieczona przesyłką) i czy ma to w takim wypadku sens ?? Quote Link to post Share on other sites
pumpernikiel Posted September 19, 2006 Author Report Share Posted September 19, 2006 Ja nie pytam się o sens, tylko o to czy ktoś juz ma ten zestaw w swoim H&K mp5. Ciekawi mnie wytrzymalosc wszystkiego po dluzszym uzytkowaniu. :) Quote Link to post Share on other sites
aLBEDo Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 odgrzewam temat bo mnie też to interesuje :) Quote Link to post Share on other sites
skuziak Posted April 16, 2007 Report Share Posted April 16, 2007 Ja co prawda do teraz sie piernicze z tym tuningiem, ale mogę powiedzieć, że w porównaniu do stocka dużo ten zestaw daje (mam tłok deep fire) Aha, żeby oszczędzić wam niespodzianek powiem, że dysza od tego zestawu nie pasuje do stockowej komory hop siupa, więc albo montujcie stockową, albo zmieniajcie komorę, tyle że przy tym trzeba zmienić i lufę i gumkę :) Zerknijcie też do tematu http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=23297 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts