Bartekcom Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Mam AK 47(CM.028) i pojawia się pewien problem otóż wsadziłem w niego uszczelnioną dysze Guardera z www.asgshop.pl jakieś dwa tygodnie temu a wczoraj podczas strzelania zauważyłem, że karabin na trybie pojedyńczego strzału zamiast strzelać jedną kulką robi to dwoma naraz. :( Czy to może być wina tej dyszy czy coś z HOP UP-em. Patrzyłem od razu, że to nie wina magazynka bo problem pojawia sie na trzech rużnych. Quote Link to post Share on other sites
Kuba Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Porównaj wymiary dyszy stockowej z uszczelnioną, ale przede wszystkim sprawdź czy prawidłowo zamontowałeś część i szynę dosyłacza. Quote Link to post Share on other sites
Bartekcom Posted September 24, 2006 Author Report Share Posted September 24, 2006 Dzięki Kuba dysza była troche mniejsza od stockowej już wszystko działa jak powinno :D Quote Link to post Share on other sites
oleg_lutajev Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Witam, ja mam taki sam problem, tylko, że nie wymieniłem dyszy, a komore HU na metalowa i wstawiłem prec lufe 6.03 i do tego gumke sylikonową guardera. No i na semi bardzo czesto strzela 2 kulkami a i na auto czasem wyleca 2 na raz. Czym to moze byc spowodowane? Quote Link to post Share on other sites
clown Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 Sprawdz czy prawidłowo założyłeś gumke HU i dystanser Quote Link to post Share on other sites
oleg_lutajev Posted September 24, 2006 Report Share Posted September 24, 2006 szczerze mowiac co do dystansera(tzn. do takiego miedzianego pierscienia) to nie wiedzialem zabardzo gdzie go zamontowac, wiec zalozylem go na lufe, w taki sposob, ze usztywnil cala konstrukcje przy komorze Quote Link to post Share on other sites
Bartekcom Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Porównaj wszystkie części które wymieniłeś w rozmiarach ze stockowymi bo u mnie przyczyną było to że dysza Guardera była troche mniejsza od stockowej 8) Quote Link to post Share on other sites
clown Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 było to że dysza Guardera była troche mniejsza od stockowej tylko' date=' że nie wymieniłem dyszy[/quote'] [ Dodano: Pon 25 Wrz' date=' 2006[/i'] ] szczerze mowiac co do dystansera(tzn. do takiego miedzianego pierscienia) lol 8O Jaki miedziany pierscien ? Dystanser to taka mala(3mm) gumeczka :wink: http://asgshop.pl/produkt.php?id=304 Quote Link to post Share on other sites
Bartekcom Posted September 25, 2006 Author Report Share Posted September 25, 2006 Przykładowo powiedziałem o mojej dyszy bo jakaś część którą wymienił może się rużnić ze stockową rozmiarami tak jak w przypadku mojej dyszy :D Quote Link to post Share on other sites
oleg_lutajev Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 było to że dysza Guardera była troche mniejsza od stockowej tylko, że nie wymieniłem dyszy [ Dodano: Pon 25 Wrz, 2006 ] szczerze mowiac co do dystansera(tzn. do takiego miedzianego pierscienia) lol 8O Jaki miedziany pierscien ? Dystanser to taka mala(3mm) gumeczka :wink: http://asgshop.pl/produkt.php?id=304 8O lol, no to powiedzialem co wiedzialem, dystanser wlozylem tak samo jak orginalny i gumke hu tez, wiec nie mam pojecia o Co chodzi Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts