Blejdas Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 Witam Ponieważ tamten temat jest zamknięty, a moderatorzy nie otworzyli go na moją prośbę piszę nowy post. Wzmocnione uszy body to bzdura. Dzisiaj mi się ułamały jak skoczyłem z 40 cm? Może więcej... Tamte niby wzmocnienie to kawałek blaszki, który nie jest, w jakikolwiek sposób przymocowany do plastikowego body... To jest po prostu tandeta... Pozdrawiam i ostrzegam.... Link to post Share on other sites
clown Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 zgadzam sie w zupełności z przedmówcą ... [ Dodano: Nie 17 Wrz, 2006 ] Oczywiście nie jest to jedynie wada SR4A3 a całej rodziny M'ek z SRC Link to post Share on other sites
CyberKozA Posted September 17, 2006 Report Share Posted September 17, 2006 http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=26265 Jak zamknięty? Ślepy, czy jaki? Z resztą piszesz że moderatorzy, a ja np nie dostałem od ciebie PW żadnego. Zamykam a przy następnej wizycie - do śmieci. Link to post Share on other sites
Recommended Posts