ŁysyzBrodą Posted 4 hours ago Report Share Posted 4 hours ago Siema już strzelam się jakiś czas i przyszedł czas na upgrade repliki, mam sentyment do body od mojej repliki ea więc postanowiłem że wymienię w niej chyba wszystko co się da bez problemów się nie obeszło bo trzeba było parę miejsc spiłować aby zmieścić poniższą konfigurację. Dodam że dużo jeśli chodzi o serwis repliki nadal się uczę i stąd moje pytania i wątpliwości liczę że znajdzie się ktoś podpowie żebym mógł skończyć ten projekt A więc body zostało całe Evolution airsoft Recon UX4 10" Amplified Tan [EC14AR-T] Do środka wleciały: 1. Komora hop-up Gate EON 2. Lufa precyzyjna PDI 6,01 mm - 469 mm 3. Gumka Flat-Hop Modify 4. Kompletny Gearbox GATE EON V2 (FSG) z wbudowanym układem TITAN II dane podane na sklepie to: Cechy: - wersja z pełnym cyklem - 450 FPS / J (mierzone na kulkach 0,25g oraz lufie 300mm), - Konfiguracja o najlepszej wydajności zapewnia niesamowitą reakcję spustu i niezawodność, - Zainstalowane ETU - TITAN II Bluetooth® V2, - Wysokiej klasy części tuningowe, takie jak szkielet Gearboxa CNC GATE EON, zestaw pneumatyki EON, - Bezpłatny dostęp do aplikacji GCS pozwala edytować ustawienia repliki na żywo, - W pełni kompatybilny z silnikami bezszczotkowymi T238. Maksymalne nominalne napięcie akumulatora w przypadku innych silników wynosi 7,4 V (akumulatory dwucelowe), - Plug & Play prosto po wyjęciu z pudełka - łatwa instalacja Lista części: - Szkielet Gearboxa GATE EON V2 (kolor Titanium) - TITAN II Bluetooth® V2 gearbox drop-in ETU FCU mosfet AEG HPA - Regulowany spust Nova Trigger - Zestaw szybkich zębatek o przełożeniu 13:1 i pełnym cyklu - Zastosowana sprężyna M120 - Wzmocniony tłok CNC z pełną stalową listwą zębatą - Głowica cylindra EON Protector - Głowica tłoka EON High Speed - Uszczelniona dysza CNC POM - 21,25 mm - Polerowany cylinder ze stali nierdzewnej - Listwa dosyłacza EON - Wzmocniona zapadka anti-reversal - Wzmocnione łożyska 8mm type J-caged o niskim współczynniku tarcia Nie wymieniłem jeszcze silnik bo tu mam dylemat, bo na stokowym przy lipo 11.1 silnik się grzeje, i po kilku strzałach potrafi go układ elektroniczny odłączyć. Wiem że producent zaleca silnik T238, ale zastanawiałem się nad innymi silnikami tylko tego nie rozumiem jak działa i dobierać Moje pytanie przy szybkich zębatkach 13:1 i pełnym cyklu, sprężynie m120 jaki najlepiej dobrać silnik i baterię jeśli nie będzie to ten polecany przez producenta, bo nie podaje on prędkości jaką ma mieć. Może trzeba wymienić sprężynę na mocniejszą lub słabszą, chodzi mi żeby replika strzelała i nie wystąpił efekt pme. Z góry dzięki za wszelką pomoc i podpowiedzi. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts