shadowkiller Posted September 25, 2006 Report Share Posted September 25, 2006 Witam Mam takie pytanie, czy do G3 SAS można dać spreżyne CA 130% lub Systema M100???? Czy stockowe częsci wytrzymają czy trzeba będzie wymienić coś jeszcze?? Quote Link to post Share on other sites
hegemon Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 http://www.machinegun.pl/images/tuning_03.jpg Quote Link to post Share on other sites
0L0 Posted September 28, 2006 Report Share Posted September 28, 2006 Stockowa sprężyna CA (130%) nic Ci nie da gdyż jest praktycznie identyczna jak ta montowana w Wellu i uzyskasz na niej te same FPSy. Na M100 prędkość wylotowa powinna wzrosnąć o te 30~40FPS. Poza sprężyną ja bym Ci radził wymienić łożyska na metalowe i prowadnicę sprężyny na łożyskowaną (lub zwykłą mosiężną CA jak nie masz zbyt wiele $$$). Jak byś chciał wymienić głowicę tłoka to musisz wymienić do tego tłok, bo Well stosuje dziwne mocowanie głowicy :? Quote Link to post Share on other sites
Sergiusz Posted April 4, 2007 Report Share Posted April 4, 2007 A gdybym wymienił w G3 SAS Well'a na następujące części: Prowadnica sprężyny z łożyskowaniem v.2 - ELEMENT Łożyska ślizgowe 6mm - SYSTEMA Sprężyna M100 - SYSTEMA ze strony www.zbrojownia.com.pl Czy to byłby dobry wybór? I o ile by mi to poprawiło osiągi repliki? Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts