Westie Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?i...20And%20Glasses Czy ktokolwiek używał już tych gogli? Interesuje mnie, jak wygląda sprawa parowania i mieszczenia się pod nimi okularów. Ale za bardzo parują i chcę zmienić. A te mają odpowiednią wentylację. Tylko, kurde, żeby się znalazł ktoś i rzucił jakimś konkretnym info, jak wypadają w zestawieniu z SWD'kami i Ultrasonicami... Quote Link to post Share on other sites
SGOD_Tiger Posted September 27, 2006 Report Share Posted September 27, 2006 To jest nowinka z końca sierpnia więc nie wiem czy już zdążyły trafić do kogoś w Polsce, co nie zmienia faktu, że ze względu na ciekawą konstrukcję (wnioskuję z fotek i opisów) sam jestem ciekaw jak się spisują i jak się przedstawia w nich sprawa parowania 8) Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted September 27, 2006 Author Report Share Posted September 27, 2006 No i kosztują ledwie trzydzieści baksów, więc to niewielki wydatek. Pewnie przyjdzie mi śledzić, czy ktoś z Wawy nie robi zamówienia w HK (z tego, co zauważyłem, gogle są też na UNCo.) albo ściągnąć je z Czech. Quote Link to post Share on other sites
jurex Posted January 30, 2007 Report Share Posted January 30, 2007 (edited) Ma ktoś może te gogle?? Czy ktoś może napisać małą recenzję na ich temat? Interesuje mnie czy parują?? PS. Pisałem do specshopu z pytaniem czy parują? Odpowiedz: Gogle G&P nie mają antifoga, przed użyciem dobrze byłoby je spryskać antifogiem. Ale ciekawe jak sprawują się w boju Edited January 30, 2007 by jurex Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted January 30, 2007 Author Report Share Posted January 30, 2007 Ostatnio gdzieś się Promant o nich rozpisywał, ale dokładnego tematu nie pomnę. Quote Link to post Share on other sites
Pituch Posted February 4, 2007 Report Share Posted February 4, 2007 Też ich używam i także nie parują. Jak już coś paruje to tylko moje okulary korekcyjne. Quote Link to post Share on other sites
JedyKnight Posted March 21, 2007 Report Share Posted March 21, 2007 A jaka jest ich wytrzymałość, ktoś to testował. Aha, jeszcze jedno, jak duże są te otwory w górnej cześci wizjera, chodzi o to czy może sie tamtędy dostać kulka do środka. Quote Link to post Share on other sites
mg34 Posted April 12, 2007 Report Share Posted April 12, 2007 też jestem ciekaw tego ponieważ zamierzam je zakupić... Quote Link to post Share on other sites
Pituch Posted April 19, 2007 Report Share Posted April 19, 2007 No, więc. Gogle są fajne, ładnie wyglądają, są wytrzymałe, ale bardzo szybko się rysują, więc trzeba o nie dbać. Co do tych otworów. Też się bałem, żeby przez nie nie wleciała kulka, ale to nie możliwe. Średnica otworu jest mniejsza niż średnica kulki, chociaż wydaję się, że jest na odwrót. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts