Deimos Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 Ostatnio zainteresowal mnie montaz jakiejs latarki do wymienionej w nazwie tematu strzelby (M3 Super 90). Przejrzalem forum i znalazlem wiele odnosnie samych latarek, jednak interesuje mnie bardziej sam montaz latarki do tej strzelby. Czy da sie w Polsce zakupic jakis montaz, np. gripa przeznaczonego do umieszczenia latarki, lub jakis montaz podlufowy, jakis pierscien, cokolwiek? Oczywiscie "domowe" sposoby tez sa sposobami, wiec takze licze na ich opis. Jesli ktos z posiadaczy owej strzelby odpowiedzialby, bylbym w pelni szczescia. Aha, jesli ktos juz to probowal, to jaka latarka bylaby najlepsza? Chodzi mi o mozliwosci oswietleniowe i montazowe. Czekam na odzew bractwa maniakow i licze na bogate wypowiedzi. Deimos Link to post Share on other sites
PAT_Pinky Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 Ostatnio w sklepie rowerowym widzialem montaz na okragla latarke do rurki kierownicy. Srednia rurki mogla byc dowolna (w pewnych granicach), koszt do 20 zl Link to post Share on other sites
Foka Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 Jesli ktos z posiadaczy owej strzelby odpowiedzialby, bylbym w pelni szczescia. Gadaj z Ventilatorrem... ona ma taka strzelbe z latarka... ale chyba teraz jest na urlopie Aha, jesli ktos juz to probowal, to jaka latarka bylaby najlepsza? Chodzi mi o mozliwosci oswietleniowe i montazowe. ja jak zykle polecam dwie firmy :) - Sure Fire i Streamlight jesli chodzi o te drugie zajzyj tutaj. SureFire ma taka zalete ze z tylu ma "kapsel" z wlacznikiem, ktory mozna odkrecic i dorobic jakis przycisk na kabelku naklamke, a streamlight tego nie ma Link to post Share on other sites
Recommended Posts