Pikace Posted September 29, 2006 Report Share Posted September 29, 2006 Czy ktos mi pomoze zidentyfikowac szyny RAS, od jakiej broni pochodza? Szyny sa wykonane masywnie, choc dosc lekkie. Element sklada sie z dwoch skrecanych czesci. Osoba od ktorej to mam twierdzila, ze czesc pochodzi z Iraku od karabinu M16. O ile w pierwsza czesc informacji moge od biedy uwierzyc, bo caly element byl pokryty drobnym piaskiem, to na pewno nie pochodzi od M16... Mam podejrzenie, ze jest to dolny RAS od M249 SPW, ale nie moge znalezc odpowiednio dokladnej fotki Minimi, aby miec pewnosc. Quote Link to post Share on other sites
REMOV Posted October 2, 2006 Report Share Posted October 2, 2006 IMO masz rację - na pierwszy rzut oka wygląda jak od Minimi/M249 - zdjęcia w wysokiej rozdzielczości masz tutaj: (1), (2), (3), (4), (5). Quote Link to post Share on other sites
Pikace Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 Tak, to jest dokladnie TO! :mrgreen: Dzieki REMOV za fotki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts