WookasH Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Witam , mam problem z aegiem M15A2 produkcji Classic Army . Mianowicie podczas dzisiejszej strzelanki spust zaczął chodzić ciężej niż zwykle i po krótkiej chwili w ogóle karabin przestał strzelać . Sprawdzałem baterię i bezpiecznik , wszystko było ok . Co mogło się stać? Z góry dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Samuraj Jack Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Hmmm...nie wiem, moze po prostu odeslij karabin. :roll: Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: Quote Link to post Share on other sites
Niki Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Jackobi...ten post ma pomoc? Jeśli postuka głową w sciane to karabin magicznie ozdrowieje? Jeśli spust zaczął ci ciężko chodzić, to nie ma to nic wspolnego z baterią, bezpiecznikiem, okablowaniem. Raczej bedziesz musiał jednak wysłać. Chyba, ze ktoś zrobi wyjątek i napisze coś ciekawego. Quote Link to post Share on other sites
jackobi Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 To ma oznaczac, ze po co sie wypowiada jesli nie ma pojecia jak pomoc ?? jesli nie zaradzi to wysle, ale logicznie rozumujac pyta tutaj o rade bo nie chce wysylac repliki do serwisu tylko zapytac o pomoc tutaj. Quote Link to post Share on other sites
Niki Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: :ściana: To ma oznaczac, ze po co sie wypowiada jesli nie ma pojecia jak pomoc ?? Drugi post podważa sens pierwszego.... Pyta, bo sprawa może okazac sie banalna i nie trzeba bedzie "srać sie" z serwisem. Nie róbmy więcej OT. Quote Link to post Share on other sites
kaczor Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Wiem że temat "troche" stary i problem napewno rozwiązany ale może bedzie dla przyszłych pokolen. Mianowicie ja i kumpel mieliśmy tak samo i najprawdopodobniej jest to problem z kostka stykową. Kupić nowa zamontować i karabin powinień smigać :killer: Quote Link to post Share on other sites
COS2 Posted March 26, 2007 Report Share Posted March 26, 2007 Albo mogo to też byc płytka selektroa ognia :) kumploi tak złozyli giwere że selektor bł pękniety i działo tylko semi na koniec wogule sę spust zacioł gdyż pękniety selektor utrudniał prawidłowe działanie spstu :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts