Blakkheim m/ Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Witam Mam problem z w/w sprzetem . Do Moderatorów nie jest to problem z rozdzielaczem , jest cały. Chodzi o to ze nie zawsze ,wrecz bardzo żadko shotgun chce strzelic, czyli wkładam shelsa , wykonuje ruch czółenkiem ( pełny ) , broń odbezpieczona a ja nadal nie moge oddac strzału pomaga tylko wyciagniecie shelsa i kilkakrotne przeładowanie repliki . Z góry dzieki za pomoc Pozdrawiam BlakkHeim Quote Link to post Share on other sites
Kiwi Posted September 30, 2006 Report Share Posted September 30, 2006 Możliwe, że mimo, iż rozdzielacz jest cały, to się blokuje kulka między dyszami rozdzielacza, co w konsekwencji może prowadzić do uszkodzenia tej części. Gdzieś na forum był kiedyś opis, jak wyeliminować kłopoty z rozdzielaczem. Quote Link to post Share on other sites
Blakkheim m/ Posted October 2, 2006 Author Report Share Posted October 2, 2006 Dzieki za odpowiedz :) sprawdze Quote Link to post Share on other sites
MaxEraser Posted January 20, 2007 Report Share Posted January 20, 2007 Mam problem i postaram się go tu opisać jak mogę. Otóż posiadam benelkę i pewnego razu jedna część z rozdzielacza przepadła. Udało mi się ją dorobić z kawałka plastiku, teraz replika strzela, ale nie 3 kulkami tylko duzo wiecej :/ moze ktos wie jak zrobic zeby podawala 3? Bardzo proszę o pomoc Wygląda to tak: Quote Link to post Share on other sites
Mamut Posted January 23, 2007 Report Share Posted January 23, 2007 Hmm, na tym dorobionym kawałku plastiku brakuje na górze takiej prowadnicy, o którą ociera się górna dysza by podnieśc ten kawałek plastiku (taki trójkąt prostokątny w przekroju). Co do samego podawania kulek to sprawdź czy nie masz uszkodzonego pazura podającego kulki, możliwe że jest nadłamany i wpuszcza więcej niż trzy kulki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts