Scorp Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Witam mam mały problem. Otóż pękł mi spust w ww. broni (z firmy Double Eagle). Postanowiłem ja rozebrać i coś zmajstrować, ale podczas kombinowania jedna ze sprężynek znajdująca się prawdopodobnie w okolicy spustu wystrzeliła mi w kosmos i za cholere nie mogę jej znaleźć. Wie ktoś może gdzie mógłbym dostać takie maleństwo? Quote Link to post Share on other sites
Bociano Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Jeżeli była ona wielkości podobnej jak sprężynki w długopisach to spróbuj poszukać właśnie tam(w długpisach),może trafi się dobra. Quote Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 a która dokładniej bo w sprawie części w tym modelu jestem bardzo obeznany Quote Link to post Share on other sites
Scorp Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Troszkę nad spustem jest takie plastikowe, podwójne ruchome "coś" :wink: i przy tym są dwie sprężynki. Mi wypadła ta zewnętrzna. Czy ktokolwiek coś z tego rozumie? :) Quote Link to post Share on other sites
HIREDGUN Posted October 3, 2006 Report Share Posted October 3, 2006 Ja wiem... rzeczywiście w długopisach takei znajdziesz... ewentualnie na nwoy rok sprzedaje części mojego sw m300 long i mogę ci za 50 gr to sprzedać. Quote Link to post Share on other sites
Scorp Posted October 3, 2006 Author Report Share Posted October 3, 2006 Heh dzięki chyba wydaje mi sie ze jakis długopis rozbiore :) . A wiesz moze gdzie znalazłbym opis złożenia takie m47 long (chyba) bo cos mam problemy z tym. Quote Link to post Share on other sites
Shann Steyr Posted October 4, 2006 Report Share Posted October 4, 2006 Poszukaj w temacie o tej strzelbie, jest tam zdjęcie całego mechanizmu (ale z małym błędem). Quote Link to post Share on other sites
Scorp Posted October 5, 2006 Author Report Share Posted October 5, 2006 Tak znalazłem juz ale mam kolejny problem :( Otóż gdy gun jest rozkręcony, to bez problemu mogę go naładować. Ale gdy chociaż go zamknę (nawet bez skręcania) to wtedy nie moge go załadować. Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? Quote Link to post Share on other sites
Lukas.72 Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Ja wiem jak to naprawic złożyc go poprawnie!!!to chyba najprostrze wyjśćie prawda...rozkręć i zobacz co może być źle ja obstawiam elemęty spustu pzdr Desert :wink: Quote Link to post Share on other sites
Shann Steyr Posted October 5, 2006 Report Share Posted October 5, 2006 Wie ktoś może jak rozwiązać ten problem? Pewnie przy łączeniu połówek body coś się obluzowuje i strzelba nie działa... Spróbój złożyć jeszcze raz (ostrożniej). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts