Nocturn Posted 15 hours ago Report Share Posted 15 hours ago Witam. Ostatnio zacząłem swoją orzygodę z asg i nabyłem replikę colta 1911 gbb na militaria.pl (w załączniku przesyłam zdjęcie repliki) i borykam się z dwoma problemami. 1. Przy strzelaniu ostatnia kulka w magazynku nie jest wprowadzana do komory po prostu zostaje w magazynku (słyszałem że to dość częsty problem) 2. Gdy już magazynek zostanie opróżniony to zamek repliki nie zostaje w pozycji tylnej tylko wraca jakby w magazynku dalej były pociski (myśle że to problem z slide catch) Mam nadzieję że pomożecie mi z tymi problemami. Może ktoś natknął się już na takie coś?(Jeśli temat został już poruszony to przepraszam ale nadal próbuje się odnaleźć na tym forum) Quote Link to post Share on other sites
Nocturn Posted 14 hours ago Author Report Share Posted 14 hours ago Wracam z aktualnościami. Gdyby ktoś miał takie problemy to szybki tuto Zdemontować zamek poruszać każdą możliwą częscią i poskładać. Coś się przy nim zacieło Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts