Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Shoutgun M47A. Kłopot z cylindrem...

Recommended Posts

witam wszystkich i prosze o pomoc. Sprawa jest taka, że połamał mi się cylinder przy ładowaniu. Mam prośbe o adresy sklepów w których mogłbym kupić cylinder (lepszy byłby metalowy) lub zestaw tłok i cylinder. Prosił bym o adresy sklepów w ktorych napewno kupię cylinder do tego modelu. Przejrzałem sporo sklepów i nie znalazłem nigdzie. Z góry dziekuje za wszelką pomoc. Pozdrawiam.

No wiesz... ten gun to nie marujski aeg i raczej nie dostaniesz do niego częśći.

Możesz to skleić, poczytaj temat o klejach. Jednak nawet jak skleisz "profesjonalnie" i tak długo to nie pociągnie.

Możesz również wykonać u jakiegoś "rzemieślnika" albo tokarza, lub u jakiegoś modelarza. [takiego co ma warsztat i wykonuje różne części] Ale biorąc po uwagę, że w taki sposób właśnie zarabiają tacy ludzie [np. potrzebujesz bardzo nietypową śrubkę i zapłacisz za nią 10zł, podczas gdy produkcja kosztowała 2 grosze], to chyba lepiej już kupić nowego guna [50 zł to panie kosztują niektóre gumki HU]

Takie jest moje zdanie

:wink:

wiem ze firma troche kiepska ale zalożyłem do niego mocniejszą sprężyne i lufe precyzyjną, chociaż teraz myśle że trzeba było zainwestowac w metalową replikę. :) Equil nie wiesz czy można by było dopasowac jakiś cylinder od innego guna??

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...