g0rek Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 witam wszystkich i prosze o pomoc. Sprawa jest taka, że połamał mi się cylinder przy ładowaniu. Mam prośbe o adresy sklepów w których mogłbym kupić cylinder (lepszy byłby metalowy) lub zestaw tłok i cylinder. Prosił bym o adresy sklepów w ktorych napewno kupię cylinder do tego modelu. Przejrzałem sporo sklepów i nie znalazłem nigdzie. Z góry dziekuje za wszelką pomoc. Pozdrawiam. Link to post Share on other sites
Equil Posted October 9, 2006 Report Share Posted October 9, 2006 No wiesz... ten gun to nie marujski aeg i raczej nie dostaniesz do niego częśći. Możesz to skleić, poczytaj temat o klejach. Jednak nawet jak skleisz "profesjonalnie" i tak długo to nie pociągnie. Możesz również wykonać u jakiegoś "rzemieślnika" albo tokarza, lub u jakiegoś modelarza. [takiego co ma warsztat i wykonuje różne części] Ale biorąc po uwagę, że w taki sposób właśnie zarabiają tacy ludzie [np. potrzebujesz bardzo nietypową śrubkę i zapłacisz za nią 10zł, podczas gdy produkcja kosztowała 2 grosze], to chyba lepiej już kupić nowego guna [50 zł to panie kosztują niektóre gumki HU] Takie jest moje zdanie :wink: Link to post Share on other sites
g0rek Posted October 9, 2006 Author Report Share Posted October 9, 2006 wiem ze firma troche kiepska ale zalożyłem do niego mocniejszą sprężyne i lufe precyzyjną, chociaż teraz myśle że trzeba było zainwestowac w metalową replikę. :) Equil nie wiesz czy można by było dopasowac jakiś cylinder od innego guna?? Link to post Share on other sites
Recommended Posts