Corey Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 mam prosbe do posiadaczy o sprawdzenie szkiel i informacje - czy na czarnych /ciemnych/ szklach do tych gogli jest wygrawerowany symbol Z87+ lub inny?! w mojej sztuce na ciemnych szybkach niema wogole takiej grawerki a za to na przezroczystych szklach jest na obu szybkach w/w symbol. Quote Link to post Share on other sites
Procent Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ja mam wprawdzie model PT-1, ale apisze jak to wygląda u mnie. Na bursztynowej i czarnej szybce mam symbol Z87+, a na przeźroczystej mam zamiast tego logo producenta (WX). Tyle Procent Quote Link to post Share on other sites
Palmz Posted October 10, 2006 Report Share Posted October 10, 2006 Ja na swoich kochanych wilejkach SG 1 mam: Z87+ Quote Link to post Share on other sites
moosh Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ja na swoich kochanych wilejkach SG 1 mam: Z87+ Palmz - na obu szybkach czy tylko na jednej? Quote Link to post Share on other sites
Corey Posted October 11, 2006 Author Report Share Posted October 11, 2006 Dzieki za odpowiedzi ale istota mojej prosby bylo czy na obu szklach czy tylko na jednym szkle jest grawerka. I pytanie dodatkowe o oprawke - swieci sie bardzo czy jest matowa - moja sie swieci... Quote Link to post Share on other sites
Rzuf_ Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Corey, podejrzewasz podrobe? Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 u mnie jest na obu szkielkach, oprawka odbija swiatlo. Quote Link to post Share on other sites
Palmz Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ja na swoich kochanych wilejkach SG 1 mam: Z87+ Palmz - na obu szybkach czy tylko na jednej? Na dwóch szkiełkach :wink: . Zapomniałem dopisać. Quote Link to post Share on other sites
Hoplita Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 tylko ja mam napisane WX+S :P no i ja mam V-cut Quote Link to post Share on other sites
javelin Posted October 11, 2006 Report Share Posted October 11, 2006 Ja mam zwykłe Willeye SG-1 - na każdej z czterech szybek (czy to przezroczyste czy ciemne) mam Z87+. Oprawki full-połysk :) . Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts