Raczyslaw Posted 1 hour ago Report Share Posted 1 hour ago Hej, kupiłem komorę Maxx M4A PRO. W zestawie są 3 rodzaje docisków - oznaczenia : 10 - soft round nub 11 - soft flat nub 12 - hard concave nub Kupiłem jeszcze gumkę Maple leaft HU MR.HOP 70 AEG. Teoretycznie do tego powinien być docisk nr 12, ale w oryginale za mało dociska gumkę. Wstawiłem 3mm podkładki, żeby docisk zszedł niżej. Podkręca kulkę ( 0,4g), ale rozstrzał jest masakryczny. Macie jakieś pomysły, doświadczenia? Jakie gumki stosujecie z tą komorą. Co zrobić, żeby rozstrzał był mniejszy? Mój zestaw pod DMR: - silnik Mancraft PDiK v2. gen 3 ( włożony średni reduktor objętości powietrza) - lufa 6,03 , 420 mm ( mosiężna, nie wiem jakiej firmy) - ustawione ciśnienie to jakieś 150 PSI, ale kto tam wie, wskaźnik jest mało dokładny P.S. Jeżeli chodzi o moc, to pracuje bardzo równo 2,5 - 2,58 J Kulki 0,4g. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts