lemonzawodowiec Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Czy ktoś oglądał film "El Mariachi"? Główny bohater 'znalazł(?)' wspaniałego Ingrama z jeszcze wspanialszym olbrzymim tłumikiem. Gdzie mogę dostać podobny (oczywiście do gaziaka, a nie do prawdziwego)? Proszę o pomoc. PS Chyba każdy wie, że M11 z ogromnym tłumikiem wygląda zaje*****e :wink: Quote Link to post Share on other sites
Skaut Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Czy ty wiesz co to są sklepy z ASG? Są co najmniej trzy różne modele tych wspaniałych tłumików a sam posiadam jeden z nich. poszukaj na asgshop.pl sa na 100%. Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Łał, wiem, co to są sklepy z ASG, a na asgshopie 'są' wszystkie trzy na 0 (słownie: zero) %. Wnioskując z tego, co napisałeś, wątpię, żebyś chociaż raz oglądał ten film (jakby nie było, jest takie coś jak wyszukiwarka internetowa, a tam można z łatwością znaleźć m. in. fotografie różnych rzeczy, jak np. Ingrama z tłumikiem z filmu "El Mariachi"). :ściana: EDIT Odwiedziłem chyba wszystkie sklepy internetowe z ASG zanim napisałeś swój post, kolego. Quote Link to post Share on other sites
omglol Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Hmm z tego co wiem ingram ma inny gwint. Jesli nie ma w sklepach takiego tlumika jaki potrzebujesz to masz 2 wyjscia 1) Zrobic taki tlumik samemu z rury PCV/metalowej , z gąbkami w srodku 2) Kupic np. tlumik 40x335mm King Arms i jakos gwintownikiem przystosowac go do ingrama ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Taki dupnie wielki tłumik (atrapa) jest firmowo dołączany do Ingrama HFC. Na Machinegunie widziałem też dedykowane tłumiki do Ingrama, z czego jeden dorównywał rozmiarami temu z "El Mariachi": http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...products_id=373 http://www.machinegun.pl/sklep/product_inf...roducts_id=1023 - o, a tu masz dokładnie taki jak na fotce z filmu. Quote Link to post Share on other sites
lemonzawodowiec Posted October 18, 2006 Author Report Share Posted October 18, 2006 O w mordę! Nie zauważyłem go! Wielkie dzięki, Westie! Święto! Dokładnie taki sam tłumik! W mordę jeża! Identyczny! Yes, yes, yes! Mam tłumik do ingrama ha ha ha! :D :D :D Jeszcze raz dzięki, Westie! I jeszcze jedno. Mam ingrama KSC-KWA Quote Link to post Share on other sites
Westie Posted October 18, 2006 Report Share Posted October 18, 2006 O w mordę! Nie zauważyłem go!Są trzy takie same, robione przez różne firmy, jeden pod drugim. Ciężko nie zauważyć. >_>Zresztą w "Pokaż ryja" jest moje foto z moją "wiertarką" z tłumikiem. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts